Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη καμπίνα των επιβατών, προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας ακόμη και στα πολύωρα δρομολόγια.

Το πολυ-λειτουργικό σύστημα καθισμάτων "Dacia Easy Seat" διασφαλίζει έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις στο εσωτερικό της καμπίνας ενώ...

... με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού, αυξάνεται σημαντικό το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης...

... επιτρέποντας τη μεταφορά αντικειμένων με μήκος έως και 3,11m!

Ο άκρως εκμεταλλεύσιμος χώρος φόρτωσης μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα συνολικού βάρους έως και 693kg...

... ή συνολικού όγκου έως και 3,9 κ.μ.!

Περισσότερο Van για μικρότερο κόστος!

22.385 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2020)

Ένα από τα βασικά προτερήματα του Dacia Dokker Van είναι η εξαιρετική σχέση τιμής / αξίας που επιδεικνύει δεδομένου ότι, με κόστος από 12.650 ¤ (+ΦΠΑ), αποκτάς ένα ελαφρύ επαγγελματικό με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης & ασφάλειας και με μεταφορικές δυνατότητες μεγαλύτερης κατηγορίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, πέραν της ευρύχωρης και πολύ-λειτουργικής καμπίνας των επιβατών, στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται στοιχεία όπως τα ESP, ABS, AFU, EBD, Hill Start Assist, Cruise-Control, αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης, ηχοσύστημα με Bluetooth + χειριστήρια στο τιμόνι κ.ά.
Την ίδια στιγμή, το Dokker Van επιδεικνύει την καλύτερη αναλογικά όγκου/τιμής, ωφέλιμου φορτίου / τιμής, καθώς και το μεγαλύτερο ωφέλιμο μήκος, για το χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως, παρά τα 4,36 μέτρα συνολικού μήκους, το Dokker Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος έως και 3,11 μ. και όγκο έως και 3,9 μ3 (χάρη στο σύστημα «Dacia Easy Seat»), ενώ μπορεί να αποκτηθεί με πολλαπλούς διαφορετικούς τύπους διαχωριστικού της καμπίνας από τον χώρο φόρτωσης.
Συνολικά, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει ανέρχεται στα 693 κιλά!
Την ίδια στιγμή, πέραν της ασύμμετρης πίσω πόρτας, με τζάμια, που ανοίγει σε γωνία 180 μοιρών, το Dokker Van διατίθεται με μία ή (προαιρετικά) δύο συρόμενες πλευρικές πόρτες, πλάτους 703 χλστ., ένα εξαιρετικό νούμερο για τα δεδομένα της κατηγορίας!
Αντίστοιχα, συνοδεύεται από ανεξάντλητες δυνατότητες εξατομίκευσης, όπως η δυνατότητα μετασκευής του σε ψυγείο (συντήρησης για τρόφιμα, φάρμακα κ.ο.κ.), που το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ μπορεί να εφοδιαστεί και με πολλά αξεσουάρ («Tech Pack»), που περιλαμβάνουν ειδικές επενδύσεις για το χώρο φόρτωσης, κοτσαδόρους, ράγες οροφής κ.ά.