Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το GPS tracker με το λογισμικό της Skytrack αποτελεί ιδανική λύση τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες, για χρήση σε αυτοκίνητο μηχανή ή σκάφος.  

Το GPS tracker με το λογισμικό της Skytrack αποτελεί ιδανική λύση τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες, για χρήση σε αυτοκίνητο μηχανή ή σκάφος.  

Διαχείριση στόλου οχημάτων εύκολα και απλά με το GPS tracker της Skytrack

10.302 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2022)

H Skytrack έχοντας αναπτύξει το δικό της λογισμικό για την Oλοκληρωμένη Διαχείριση Στόλου Οχημάτων, σας προσφέρει λύσεις διαχείρισης, εξατομικευμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.


ECO DRIVING: Εξασφαλίστε ότι οι οδηγοί σας τηρούν υψηλούς κανόνες σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Η εφαρμογή GPRS της Skytrack σας δίνει την δυνατότητα να μην χάνετε ποτέ επαφή με τον στόλο σας, βρίσκει τις βέλτιστες διαδρομές για να μειώνει τον χρόνο των δρομολογίων αυξάνοντας την παραγωγικότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη και την χρήση ανθρώπινων πόρων. Παράλληλα λειτουργεί και ως αντικλεπτική προστασία για το όχημα και το φορτίο του καθώς αποστέλλει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για ότι συμβεί.

Μέσω της εφαρμογής GPRS, η οποία λαμβάνει συνεχώς δεδομένα από τα GPS trackers που είναι εγκατεστημένα στα οχήματα, ο διαχειριστής του στόλου (ή και περισσότεροι χρήστες) μπορεί να ελέγξει στο κινητό του ή σε υπολογιστή, την ακριβή τοποθεσία των οχημάτων, την κίνηση, την ταχύτητα και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, είτε τη στιγμή που συμβαίνουν, είτε αργότερα σε μορφή ιστορικού.


Με το GPS tracker της Skytrack μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε όχημα του στόλου σας εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής.

Για επιχειρήσεις που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα:

Για τις επιχειρήσεις που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα, το GPRS δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης και ακριβής καταγραφής των θερμοκρασιών θαλάμου μέσω πιστοποιημένων ασύρματων αισθητήρων θερμοκρασίας, πλήρη έλεγχο της πόρτας κατά το άνοιγμα και κλείσιμο αυτής καθώς και έλεγχο της απώλειας θερμοκρασίας.
Φυσικά το GPS tracker με το λογισμικό της Skytrack αποτελεί ιδανική λύση τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες, για χρήση σε αυτοκίνητο μηχανή ή σκάφος.  
 
Πως Λειτουργεί:

Αρχικά γίνεται η εγκατάσταση της συσκευής GPS tracker στο όχημα, η οποία επικοινωνεί με τον προσωπικό σας λογαριασμό στην εφαρμογή GPRS Cloud. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστείτε ολόκληρο τον στόλο ή το όχημα σας μέσα από το Smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Λάβετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με συμβάντα που σας ενδιαφέρουν. Ειδοποιήσεις την στιγμή που συμβαίνει κάτι.

Χαρακτηριστικά:

Ζωντανή Παρακολούθηση:

1) Με το GPS tracker της Skytrack μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε όχημα του στόλου σας εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής.

2) Μπορείτε να ελέγχετε την επιλογή και την ταχύτητα της διαδρομής του οδηγού σας για να διασφαλίσετε την ακριβή οδήγηση και την ώρα σας.

3) Έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τον τρέχοντα χρόνο οδήγησης, την απόσταση, τις ώρες ανάπαυσης και τα δεδομένα ταχογράφου, δεδομένα που βοηθούν στον σχεδιασμό και την ανάθεση εργασιών.

4) Με τα ζωντανά δεδομένα που παρέχει το GPS tracker της Skytrack μπορείτε να βλέπετε δεδομένα σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου του στόλου που θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε την απόδοση του οχήματός σας και να σχεδιάσετε διαδρομές και να διαχειριστείτε τις εργασίες των οδηγών πιο αποτελεσματικά.

5) Δείτε τις αλλαγές θερμοκρασίας. Η επίγνωση των αλλαγών θερμοκρασίας και των επιπέδων μπαταρίας στο ψυγείο και στις μονάδες θέρμανσης θα εξαλείψει τον κίνδυνο ανθρώπινου σφάλματος και θα αποτρέψει την εταιρεία σας από πιθανές οικονομικές απώλειες.

6) Έχετε πάντα τον έλεγχο. Συμβαίνουν απρόσμενα πράγματα. Η ταχεία λήψη αποφάσεων και η προσαρμογή στην κατάσταση είναι πολύ σημαντική όταν συμβαίνει αυτό. Η παρακολούθηση GPS και ο ζωντανός χάρτης μπορούν να σας βοηθήσουν παρέχοντας μια επισκόπηση του στόλου σας με μια ματιά, ώστε να μπορείτε πάντα να διατηρείτε τον έλεγχο.
 


Εκχωρήστε εργασίες σε πραγματικό χρόνο και σε οποιοδήποτε όχημα.

Ενεργή Αντικλεπτική Προστασία

Οι συσκευές εντοπισμού της εταιρείας παρέχουν ενεργή αντικλεπτική προστασία καθώς ενσωματώνουν σύστημα παρακολούθησης και προστασίας από κλοπή. Με την εγκατάσταση μιας συσκευής GPS tracker της Skytrack ως αντικλεπτική λύση σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση του οχήματός σας όσο μακριά και αν βρίσκεται.
 Οι αντικλεπτικές ειδοποιήσεις ρυθμίζονται εύκολα και γρήγορα μόνο μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στην υπηρεσία GPRS Cloud. Δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο, τα οποία μπορούν να αντιγραφούν ή να υποκλαπεί το σήμα τους. Όλες οι λειτουργίες βρίσκονται στο χέρι σας – διαχειριστείτε τα πάντα από το κινητό σας. Οι ειδοποιήσεις της εφαρμογής σας ενημερώνουν για τυχόν αφαίρεση της μπαταρίας του οχήματος, για μη εξουσιοδοτημένη μετακίνηση του και για κλοπή καυσίμου.

Αναλυτικό Ιστορικό:
Δείτε όλες τις μετακινήσεις των οχημάτων σας με κάθε λεπτομέρεια. Που σταμάτησαν, πόσο διήρκεσε η διαδρομή τους, τι κατανάλωση είχαν. Το GPRS Cloud σας δίνει πρόσβαση σε αναλυτικό ιστορικό όλων των οχημάτων σας έως και 3 μήνες. Το ιστορικό σας δίνει πρόσβαση σε δεδομένα για τις στάσεις, τους χρόνους, την ταχύτητα και την κατανάλωση καυσίμου και μπορείτε να το εξάγετε σε τοπικό αρχείο.

Άμεσες ειδοποιήσεις:

Λάβετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με συμβάντα που σας ενδιαφέρουν. Ειδοποιήσεις την στιγμή που συμβαίνει κάτι.

Αναφορές:
Δείτε αναλυτικές αναφορές και προσαρμόστε τις αναφορές σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εργασίες Στόλου:

Εκχωρήστε εργασίες σε πραγματικό χρόνο και σε οποιοδήποτε όχημα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>