ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Διαχείριση στόλου σήμερα: Δεν αρκεί απλώς το GPS Tracking!

(10/11/2025)
Διαχείριση στόλου σήμερα: Δεν αρκεί απλώς το GPS Tracking!

Διαχείριση στόλου σήμερα: Δεν αρκεί απλώς το GPS Tracking!

Τα τελευταία χρόνια η διαχείριση στόλου έχει αλλάξει χαρακτήρα δραστικά, με αποτέλεσμα η πληροφορία να μην είναι πλέον μόνο γεωγραφική - και η «τοποθεσία» να αποτελεί απλώς το πρώτο layer.

PRO.autotriti Team

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Απλούστατα ότι κάθε όχημα, κάθε μηχάνημα & κάθε δρομολόγιο παράγουν δεδομένα που μπορούν να αναλυθούν και να βελτιώσουν πραγματικά τη λειτουργία μιας εταιρείας.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν η SKYTRACK δρα, αναπτύσσοντας και ενσωματώνοντας συστήματα τηλεματικής & αισθητήρων σε επιχειρήσεις που θέλουν να κατανοήσουν όχι μόνο πού κινείται ο στόλος τους, αλλά και πώς λειτουργεί παράλληλα.
Έτσι, μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας, δημιουργείται ένα «ψηφιακό αποτύπωμα» στο κάθε όχημα, που παρέχει διάφορες χρήσιμες πληροφορίες. Πληροφορίες κοινώς γύρω από το πότε επιταχύνει, πότε φρενάρει απότομα, πόσο παραμένει στο ρελαντί, πόσο συχνά παρεκκλίνει από προκαθορισμένες διαδρομές, πώς συμπεριφέρεται ο υπεύθυνος οδήγησης σε πραγματικές συνθήκες κ.ο.κ.
Ακόμη καλύτερα, όλα αυτά δεν είναι πλέον θεωρητικά — είναι καθημερινά available…
 

Συνέχεια του άρθρου >>>