Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 έτη ιστορία της MAN, η MAN Ελλάς Α.Ε. προσφέρει δωροεπιταγές αξίας έως και 1.000 ευρώ στους πελάτες της.

Με αυτόν τον τρόπο, η MAN Ελλάς Α.Ε. επιβραβεύει για την εμπιστοσύνη τους, όλους τους κατόχους της ειδικής κάρτας «MAN & More».

Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι της κάρτας «MAN & More» της MAN Ελλάς Α.Ε. απολαμβάνουν πολλών ακόμη προνομίων.

Δωρό-επιταγές 100 & 1000 ευρώ από τη MAN Ελλάς

1.948 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2015)

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την κατασκευή του πρώτου επαγγελματικού οχήματος της MAN, η MAN Ελλάς Α.Ε. προσφέρει δωρό – επιταγές 100 και 1.000 ευρώ στους φίλους της.

Όπως προαναφέραμε, η MAN Ελλάς Α.Ε. ευχαριστεί και επιβραβεύει όλους τους κατόχους κάρτας «MAN & More» για την εμπιστοσύνη τους καθώς, όλοι οι κάτοχοι θα λάβουν μέσα στις επόμενες ημέρες την προσωπικού τους «δωρό – επιταγή» αξίας 100 ευρώ, η οποία μπορεί να.. εξαργυρωθεί στο σύνολο της έως την 31η Δεκεμβρίου του 2015, με την μορφή έκπτωσης στα ανταλλακτικά συντήρησης – επισκευής του οχήματος τους (εξαιρούνται τα αξεσουάρ και τα λιπαντικά), σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του Δικτύου Συνεργατών της MAN Ελλάς Α.Ε.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας «MAN & More» που θα παραγγείλουν ένα καινούργιο φορτηγό ή λεωφορείο της MAN ή της Neoplan, με τελευταία ημερομηνία τιμολόγησης την 31η Δεκεμβρίου 2015, προσφέρεται δωρό – επιταγή αξίας 1.000 ευρώ.

Η εν λόγω επιταγή (10 δωρό – επιταγές των 100 ευρώ) μπορεί να εξαργυρωθεί από τον πελάτη σε 10 επισκέψεις σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Δικτύου Συνεργατών της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. με την μορφή έκπτωσης, σε χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών, από την ημερομηνία τιμολόγησης.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως οι κάτοχοι της κάρτας «MAN & More» απολαμβάνουν ειδικών εκπτώσεων στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της MAN Ελλάς Α.Ε. καθώς και μια σειρά προνομίων όπως, δωρεάν προσκλήσεις, αποκλειστική ενημέρωση, συμμετοχή σε εκδηλώσεις της εταιρείας κ.λπ.

Τέλος, η κάρτα «MAN & More» διατίθεται δωρεάν σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς και ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων ενώ, για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την MAN Ελλάς Α.Ε. με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της.