Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στην 1η Cargo Truck & Van Expo όπου και παρουσίασε πολλαπλές και ιδιαίτερα συμφέρουσες υπηρεσίες.

Δυναμική παρουσία από την Autohellas Hertz

2.164 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στην 1η Cargo Truck & Van Expo όπου παρουσίασε μια πληρέστατη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων, μηχανημάτων έργου και πολλαπλές ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Για μια ακόμη φορά, η Autohellas Hertz επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει στον τομέα της Βραχυχρόνιας και Μακροχρόνιας μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου στην ελληνική αγορά κατά τη διάρκεια της 1η Cargo Truck & Van Expo που διοργανώθηκε από 4 – 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.
Μεταξύ άλλων, η εταιρεία παρουσίασε «επί το έργο» τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις AdVANtage, Rent a Van και Ενοικίασης Μηχανημάτων.  Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών και Logistics στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Η υπηρεσία AdVANtage δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες για ακόμη καλύτερη οργάνωση και τις απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση του εταιρικού στόλου οχημάτων τους καθώς, περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών, πυρός – κλοπής και 24ωρη Οδική Βοήθεια σε όλη τη χώρα.
Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5t. και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση οχήματος λόγω βλάβης, καθώς και για ιδιώτες που θέλουν μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27 ευρώ/ημέρα για μια 3ήμερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης.
Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, εκμεταλλευόμενη τα 45 έτη εμπειρίας στον κλάδο διεθνώς, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας για μίσθωση –από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της, με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.
Τέλος, ιδιαίτερη απήχηση κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχε η υπηρεσία AdVANtage Pro που απευθύνεται αποκλειστικά στους ελεύθερους επαγγελματίες, με κύρια πλεονεκτήματα τη χρηματοδοτική δυνατότητα που προσφέρει η Autohellas Hertz αλλά και τα ευέλικτα προγράμματα υπηρεσιών που προσαρμόζονται ανά περίπτωση, σύμφωνα με τις ανάγκες των επαγγελματιών.
Καταλήγοντας, αξίζει να τονίσουμε πως στον τομέα των ελαφρών φορτηγών, η Autohellas Hertz διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων Van, ενώ την 3ετία 2017 – 2020 έχει προγραμματίσει επενδύσεις ύψους 10 εκ. ευρώ που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της παρουσίας στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος.