Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Είναι η Ηλεκτροκίνηση το μέλλον των ηλεκτρικών φορτηγών;

Είναι η Ηλεκτροκίνηση το μέλλον των ηλεκτρικών φορτηγών;

29.492 Επισκέψεις στο άρθρο

- Τα ηλεκτρικά φορτηγά ήδη κινούνται (αθόρυβα) γύρω μας
- Δεν ρυπαίνουν ενώ… εκπέμπουν (φροντίδα κοινωνική & «κύρος» εταιρικό).
- Στη στάση δεν τα «ακούς» , στην κίνηση είναι 10 Db πιο αθόρυβα (από τα συμβατικά)
- Ο οδηγός τους λειτουργεί σε ένα καλύτερο «περιβάλλον εργασίας»

Τα ηλεκτρικά φορτηγά ήδη κινούνται (αθόρυβα) γύρω μας

Η ηλεκτροκίνηση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία προς ένα πιο «καθαρό αύριο» κάτι που σαφώς περιλαμβάνει και τις βιώσιμες (πιο αθόρυβες και καθαρότερες) μετακινήσεις

Τα ηλεκτρικά φορτηγά αποτελούν πλέον μία πραγματικότητα. Προσφέρουν μία βιώσιμη επαγγελματική λύση για τις μεταφορές κάθε επιχείρησης (ειδικά σε κατοικημένες περιοχές και στο αστικό περιβάλλον).

Δεν ρυπαίνουν ενώ… εκπέμπουν (φροντίδα κοινωνική & «κύρος» εταιρικό).

Οι "παραδόσεις από πόρτα σε πόρτα" με την αξιοποίηση ενός ηλεκτρικού οχήματος σημαίνουν «φροντίδα» που επικοινωνείται προς πάσα κατεύθυνση.
Φροντίδα προς τους πελάτες της επιχείρησης. Φροντίδα προς τους keyplayers κάθε στόλου οχημάτων (τους οδηγούς). Μα και κοινωνική φροντίδα κάτι που εξασφαλίζουν οι μηδενικές εκπομπές ρύπων και ο σαφέστατα χαμηλότερος θόρυβος λειτουργίας των οχημάτων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Στη στάση δεν τα «ακούς» , στην κίνηση είναι 10 Db πιο αθόρυβα (από τα συμβατικά)

Σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό-συμβατικό φορτηγό, το εξ ολοκλήρου ηλεκτροκίνητο φορτηγό είναι πολύ αθόρυβο. Τόσο κατά την οδήγηση όσο και σε ακινησία.

Ένας ηλεκτρικός κινητήρας (που παρέχει άμεσα τη μέγιστη ροπή στρέψης) κάνει «την δουλειά απροβλημάτιστα») ενώ είναι ιδανικός για δρομολόγια με συνεχείς στάσεις (κάτι που συναντάμε κυρίως στις αστικές μεταφορές).

Αξίζει να σημειωθεί πως το επίπεδο θορύβου διέλευσης ενός ηλεκτρικού φορτηγού είναι ως και 10 dB (ντεσιμπέλ) χαμηλότερο από ένα αντίστοιχο συμβατικό φορτηγό. Ενώ όταν το όχημα βρίσκεται σε στάση, μόλις και μετά βίας «ακούγεται».
 

Ο οδηγός τους λειτουργεί σε ένα καλύτερο «περιβάλλον εργασίας»

Ο οδηγός ενός ηλεκτροκίνητου, λειτουργεί σε ένα καλύτερο “περιβάλλον εργασίας” καθώς θα βιώνει, μεγάλη διαφορά, καθημερινά, τόσο στην καμπίνα όσο και κατά την εργασία του στα «ανέβα-κατέβα» από το φορτηγό. Ο θόρυβος και οι κραδασμοί στην καμπίνα είναι κατά πολύ χαμηλότεροι από τους αντίστοιχους ενός συμβατικού φορτηγού.

Σελίδα 2Τι …εκπέμπει η χρήση ενός ηλεκτρικού φορτηγού
Σελίδα 3Ηλεκτρικά φορτηγά - βιώσιμες μεταφορές και η πρόταση από την Volvo
Σελίδα 4Νέο Volvo FE Electric με μεικτό έως 27t. και ισχύ έως 300hp!