Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τι …εκπέμπει η χρήση ενός ηλεκτρικού φορτηγού

    Τι …εκπέμπει η χρήση ενός ηλεκτρικού φορτηγού

    29.558 Επισκέψεις στο άρθρο

    Εκτός από «φροντίδα» (δηλαδή προστιθέμενη αξία) η επιχείρηση αποκτά και δυνατότητες και ευελιξίες. Σημαντική τέτοια είναι και η δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης εμπορευμάτων σε μέρη απρόσιτα από τα συμβατικά (ρυπογόνα) φορτηγά.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »
    Ταυτόχρονα με όλα τα προηγούμενα, η σύγχρονη επιχείρηση, που εντάσσει στα εργαλεία εργασίας της και τα ηλεκτρικά οχήματα, εκπέμπει την κοινωνική της υπευθυνότητα στην πράξη. Στην καθημερινή διακίνηση εμπορευμάτων. Είναι γεγονός πως σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι οι μεταφορές έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Μια εταιρεία (ένα brand) λοιπόν, που δείχνει στον κόσμο ότι παίρνει στα σοβαρά τη βιωσιμότητα, σε κάθε βήμα της αλυσίδας εφοδιασμού προσθέτει πόντους κύρους και στο «όνομα της»!

    Τα βήματα επιλογής ηλεκτροκίνητου φορτηγού

    Πρώτα ο στόχος της επιχείρησης. Τι θέλει να πετύχει. `Aρα απαιτείται μία προπαρασκευαστική μελέτη που θα αποτυπώσει και θα απαντήσει στα εξής:
    Ποιες οι μεταφορές και οι ανάγκες σας; Ποια τα εμπορεύματα που μεταφέρετε (και σε ποιες αποστάσεις, με τι αριθμό στάσεων); Πού θα τα οδηγείτε και πότε; Πόσο λεπτομερής είναι ο σχεδιασμός των διαδρομών σας; Τι σταθμοί φόρτισης υπάρχουν κατά μήκος των διαδρομών που θέλετε να καλύπτετε;

    Κατόπιν η συγκρότηση-πρόταση μιας λύσης πάνω στις συγκεκριμένες ανάγκες.

    Σελίδα 1Είναι η Ηλεκτροκίνηση το μέλλον των ηλεκτρικών φορτηγών;
    Σελίδα 2Τι …εκπέμπει η χρήση ενός ηλεκτρικού φορτηγού
    Σελίδα 3Ηλεκτρικά φορτηγά - βιώσιμες μεταφορές και η πρόταση από την Volvo
    Σελίδα 4Νέο Volvo FE Electric με μεικτό έως 27t. και ισχύ έως 300hp!