Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μελλοντικό Pick-Up του Ομίλου PSA (Peugeot – Citroen) θα κατασκευάζεται σε μια νέα γραμμή παραγωγής που θα δημιουργηθεί στην Τυνησία.

Εξ Αφρικής το νέο Peugeot Pick Up

2.685 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2016)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, το μελλοντικό Pick-Up του Ομίλου PSA (πιθανότατα με το λογότυπο της Peugeot) θα κατασκευάζεται στην νέα γραμμή παραγωγής της εταιρείας στην Τυνησία.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής ο Όμιλος PSA (Peugeot – Citroen), στα πλάνα του περιλαμβάνεται η δημιουργία μιας νέας γραμμής παραγωγής στην Τυνησία, στο πλαίσιο της προσπάθειας της βελτίωσης της παρουσίας των εταιρειών του και στις αγορές της βορείου Αφρικής.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νέα αυτή γραμμή παραγωγής αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στο 2018 ενώ, οι προβλέψεις του Ομίλου αναφέρουν την επίτευξη έως και 700.000 πωλήσεων οχημάτων στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή έως το 2021.
Με αυτό το σκεπτικό, ο Όμιλος PSA προσανατολίζεται στη δημιουργία δύο νέων εργοστασίων σε δύο ακόμη χώρες της Β. Αφρικής (Μαρόκο, Αλγερία).
Σε κάθε περίπτωση, η νέα γραμμή της Τυνησία, αναμένεται να επιλεγεί για την κατασκευή και 1.200 οχημάτων (σε ετήσια βάση) από ένα μελλοντικό Pick-Up (κατά πάσα πιθανότητα με το λόγοτυπο της Peugeot) ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει και την παραγωγή εκδόσεων του Toyota Hilux (στο οποίο εξάλλου θα βασίζεται το νέο γαλλικό ελαφρύ ημιφορτηγό).
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μελλοντικό εκπρόσωπο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην κατηγορία των Pick-Up σύντομα…