Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο τράκτορας Scania 540 S πρώτευσε στην αξιολόγηση τόσο του «Test των 1.000 πόντων» όσο και του «Europeran Truck Challenge» για το 2020.

Εξαιρετικά αποτελέσματα για το Scania 540 S

3.357 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2021)

Τόσο στο «Test των 1.000 πόντων» όσο και στο «European Truck Challenge», ο νέος τράκτορας 540 S της Scania, κατάφερε να επικρατήσει των ανταγωνιστών του.

Μέσα στο φθινόπωρο του 2020, η Scania συμμετείχε σε δύο ιδιαίτερες απαιτητικές –συγκριτικές- δοκιμές που πραγματοποιούνται με συνεργασία πολλών ευρωπαϊκών περιοδικών του κλάδου, με το μοντέλο τράκτορα 540 S. Τόσο στο «Test των 1.000 πόντων» (1.000 Punkte Test) όσο και το «European Truck Challenge» (ETC), ο εκπρόσωπος της σουηδικής εταιρείας κατάφερε να υπερισχύσει του έντονου ανταγωνισμού.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο κ. Stefan Dorski, επικεφαλής της Scania Trucks, ανέφερε: «… Κερδίζοντας σε αμφότερα τα συγκεκριμένα συγκριτικά tests, είναι άλλη μια απόδειξη της ηγετικής θέσης των προϊόντων μας. Όταν ανεξάρτητοι και πεπειραμένοι δημοσιογράφοι του χώρου, θέτουν υπό εξέταση σε όλους τους τομείς τα προϊόντα μας, με επιστημονικές μεθόδους, συγκρίνοντας τα με τον ανταγωνισμό, τα αποτελέσματα αποτελούν ένα αφήγημα που είναι άκρως σχετικό με τα όσα ανακαλύπτουν και οι πελάτες μας.
Σε αμφότερα τα tests, αποσπάσαμε την κορυφαία βαθμολογία ωστόσο, προσωπικά είναι υπερήφανος που το φορτηγό μας κατέγραψε την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, επιτυγχάνοντας παράλληλα την υψηλότερη μέση ωριαία ταχύτητα. Αυτό αποτυπώνει ξεκάθαρα την αποδοτικότητα των προϊόντων της Scania, που εκτός των σαφέστατων πλεονεκτημάτων που προσφέρει στους πελάτες μας, επιδεικνύει –εδώ και τώρα- την συμβολή μας στη μάχη υπέρ της μείωσης των εκπομπών ρύπων».
Για του ενδιαφερόμενους, το «Test των 1.000 πόντων», που πραγματοποιήθηκε μέσα στον Οκτώβριο του 2020, εκτός του Scania 540 S, συμμετείχαν και τα MAN TGC 18.510 BLS & Mercedes-Benz Actros 1853 LS. Αντίστοιχα, το «European Truck Challenge», εκτός του εκπροσώπου της Scania Trucks, συμμετείχαν τα DAF XF 530, MAN TGX 18.510 BLS & Mercedes-Benz Actros 1853 LS.