Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι μηχανικοί της SKF στηρίζονται σε πάνω από έναν αιώνα γνώση για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού των εξαρτημάτων.

Εξαρτήματα SKF κορυφαίας ποιότητας για επαγγελματικά οχήματα

1.985 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Για δεκαετίες η SKF αποτελεί αξιόπιστο προμηθευτή εξαρτημάτων πρώτης τοποθέτησης για τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο. Αξιοποιούμε αυτή την εμπειρία μας για να παραδίδουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας στο aftermarket για αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα σε όλο τον κόσμο.

Όταν έρθει ώρα για αντικατάσταση των εξαρτημάτων στα φορτηγά́ τους, οι ιδιοκτήτες πρέπει να σκεφτούν διάφορους παράγοντες. Ποιότητα. Αξιοπιστία. Ευκολία εγκατάστασης. Διαθεσιμότητα. Υπηρεσίες υποστήριξης. Και, φυσικά́, κόστος. Για όλους τους παραπάνω λόγους όλο και περισσότεροι χειριστές φορτηγών επιλέγουν την SKF.
 
Αναμφισβήτητη ποιότητα
Οι κατασκευαστές φορτηγών γνωρίζουν ότι οι επωνυμίες τους και η ποιότητα των προϊόντων τους αποτελούν άμεση συνέπεια των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούν. Οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πάνω από τα μισά μουαγιέ που παρέχονται σε νέα φορτηγά κατασκευάζονται από την SKF. Επιλέγοντας εξαρτήματα SKF, είστε σίγουροι ότι παίρνετε ποιότητα πρώτης τοποθέτησης κάθε φορά.
 
Βελτιστοποιημένα σχέδια
Σε σύγκριση με άλλους προμηθευτές, η SKF βελτιστοποιεί το σχέδιο κάθε μουαγιέ για τη συγκεκριμένη εφαρμογή του. Ορισμένα μουαγιέ έχουν χαλύβδινο κλωβό ενώ άλλα διαθέτουν προηγμένα ελαστομερή υλικά για μείωση του βάρους, της τριβής και της λίπανσης. Όλα, όμως είναι σχεδιασμένα για ανώτερη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός
Οι μηχανικοί της SKF στηρίζονται σε πάνω από έναν αιώνα γνώση για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού των εξαρτημάτων, από σκληρυμένα στοιχεία κύλισης μέχρι θήκες ακριβείας. Η απότομη γωνία των τροχιών κύλισης των μουαγιέ SKF, τους επιτρέπει να επιτυγχάνουν αντοχή σε υψηλά αξονικά φορτία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μειωμένο κόστος συντήρησης.
 
Εμπειρία στεγανοποίησης και λίπανσης
Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, η εμπειρία της SKF επεκτείνεται πέρα από ρουλεμάν, στις τσιμούχες και τη λίπανση. Οι τσιμούχες χαμηλής τριβής, διπλού χείλους PTFE επωφελούνται από την εμπειρία της SKF στην κατασκευή τσιμουχών. Τα γράσα της SKF απλοποιούν τη συντήρηση και επιμηκύνουν τα μεσοδιαστήματα συντήρησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.