Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Έξυπνο λογισμικό Ολοκληρωμένης Διαχείρισης εταιρικών οχημάτων

Έξυπνο λογισμικό Ολοκληρωμένης Διαχείρισης εταιρικών οχημάτων

(30/8/2023)

Η Skytrack προσφέρει μια Ολοκληρωμένη Λύση έξυπνης διαχείρισης στόλου οχημάτων που χρησιμοποιείται από πελάτες σε όλο τον κόσμο. Από μικρούς έως μεγάλους στόλους και από εταιρείες με διαφορετικές ανάγκες.

Εύκολη στη χρήση και στην παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας, η πλατφόρμα GPRS της Skytrack σας βοηθά να ασφαλίσετε την ιδιοκτησία σας και να ενισχύσετε την επιχείρησή σας δίνοντάς σας την δυνατότητα να ελέγχετε τα οχήματά σας σε πραγματικό χρόνο. Ο εξοπλισμός (GPS tracker) που εγκαθίσταται στα οχήματά σας επικοινωνεί με την πλατφόρμα GPRS της Skytrack
δίνοντας στον διαχειριστή του στόλου (ή και σε περισσότερους χρήστες) την δυνατότητα να ελέγχει τα οχήματα κάθε στιγμή από κινητό, tablet ή υπολογιστή.

Η πλατφόρμα προσφέρει παρακολούθηση οχημάτων σε live χρόνο αλλά και σε μορφή ιστορικού. Ο διαχειριστής γνωρίζει που βρίσκονται τα οχήματα, αν κινούνται, ποια είναι η ταχύτητά τους, πότε ξεκίνησαν και πότε σταμάτησαν, παρακολουθώντας όλο το δρομολόγιο ενώ παράλληλα μπορεί να υπολογίσει και το κόστος του. Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι δυνατόν να εξαχθούν ως δεδομένα σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη μορφή αρχείου.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »