Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εκθέσεις «Syskevasia 20» & «Plastica 20»

4.268 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2019)

Η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε πως οι εκθέσεις «Syaskevasia 20» και «Plastica 20» θα διοργανωθούν από 2 – 5 Οκτωβρίου 2020 στο Athens Metropolitan Expo.

Μετά τις άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις των εκθέσεων Syskevasia 18 και Plactica 18 που πραγματοποιήθηκαν στο Athens Metropolitan Expo τον περασμένο Οκτώβριο (2018), προσελκύοντας το ενδιαφέρον 330 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και 17.000 εμπορικούς επισκέπτες, ανακοινώθηκε πως από 2 – 5 Οκτωβρίου του 2020, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκθέσεις:
  • Syskevasia 2020: 17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics
  • Plastica 2020: 11η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών και Ανακύκλωσης
  • Chem 2020: 11η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου, ταυτόχρονα με την
  • Health Lab 2020: 2η Έκθεση Εργαστηριακού Εξοπλισμού & Τεχνολογίας Υγείας & ΒιοΕπιστημών.
Οι προαναφερθείσες εκθέσεις αναμένεται να καλύψουν και τα 4 halls του εκθεσιακού κέντρου ενώ περισσότεροι από 350 εκθέτες θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντας τους σε περισσότερους από 18.000 εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των εκθέσεων και στο πλαίσιο της Syskevasia 2020 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά η Graphic Arts & Printing Expo (1η Έκθεση Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων), η οποία θα αφορά όλες τις εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων, της επιγραφής, της προβολής και της επικοινωνίας.
Για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια των εκθέσεων και σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες τόσο από φορείς και τα μέσα επικοινωνίας που θα στηρίξουν και θα προβάλλουν τις εκθέσεις, όσο και από τις συμμετέχουσες εταιρείες που θα εκφράσουν ενδιαφέρον.
Επιπλέον, για 2η φορά θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων εμπορικών επισκεπτών «hosted buyers program» για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις με εξαγωγικό χαρακτήρα, ώστε με τη βοήθεια και τον συντονισμό μας να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους αγοραστές που θα ενδιαφερθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 8056205, καθώς και στους ιστοτόπους: [email protected], www.syskevasia-expo.gr, www.plastica-expo.gr και www.chem-ecolink.gr.