Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

IAA Transportation 2024: 145 νέα μοντέλα & υπηρεσίες παρουσιάζονται στο Ανόβερο

7.088 Επισκέψεις στο άρθρο
IAA Transportation 2024: 145 νέα μοντέλα & υπηρεσίες παρουσιάζονται στο Ανόβερο

- Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών στην Ευρώπη (και όχι μόνο)
- Περισσότερες από 145 Παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων, υπηρεσιών & τεχνολογιών
- Τεράστια η σημασία της έκθεσης για το μέλλον των Μεταφορών γενικότερα
- Με 2 απεσταλμένους. το Auto Τρίτη, 16-22/9, θα σας ενημερώνει καθημερινά

Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών στην Ευρώπη (και όχι μόνο)

Από 17 – 22/9, ανοίγει τις πύλες της στο Ανόβερο (Γερμανία), η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων (IAA Transportation 2024), η κορυφαία στην Ευρώπη και ενδεχομένως σε παγκόσμιο επίπεδο, διοργάνωση για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων και των Μεταφορών γενικότερα.
 
Η προηγούμενη διοργάνωση (2022) κατέγραψε τεράστια επιτυχία με περισσότερους από 1.400 εκθέτες από 42 χώρες και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο.
 
Η φετινή ΙΑΑ, είναι ακόμη μεγαλύτερη(!) καθώς ο αριθμός των εκθετών έχει υπερβεί ήδη τους 1.650 (+20% έναντι της ΙΑΑ 2022) ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το 73% αυτών προέρχεται από χώρες εκτός της Γερμανίας. Παράλληλα, σχεδόν το 100% των εγκαταστάσεων του Εκθεσιακού Κέντρου του Ανοβέρου αναμένεται να καλυφθεί!
 

Περισσότερες από 145 Παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων, υπηρεσιών & τεχνολογιών

Εκτός του αριθμού – ρεκόρ συμμετοχών σε ότι αφορά στους εκθέτες, η φετινή IAA Transportation 2024 αναμένεται να καταγράψει και μια ακόμη σημαντική πρωτιά σε ότι αφορά στις Παγκόσμιες Πρεμιέρες δεδομένου ότι, τουλάχιστον 145 νέα οχήματα, υπηρεσίες και τεχνολογίες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά οχήματα και τις Μεταφορές γενικότερα, θα παρουσιαστούν για 1η φορά (σε παγκόσμιο επίπεδο) στο ευρύ κοινό.
 
Σε σχετικές του δηλώσεις, πρόεδρος της διοργανώτριας VDA, κ. Kildegard Muller, ανέφερε πως: « … Στόχος της φετινής ΙΑΑ είναι να αποδείξει πως η διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία και οι συνεργάτες της, έχουν ήδη προετοιμάσει τις λύσεις που θα διασφαλίσουν τις περιβαλλοντικά ουδέτερες Μεταφορές του μέλλοντος καθώς και την ψηφιακή υποστήριξη των Μεταφορών. Τα νέου τύπου οχήματα είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν στους δρόμους ωστόσο, απαιτούνται οι κατάλληλες πρωτοβουλίες σε νομοθετικό επίπεδο και η πολιτική βούληση για μια νέα στρατηγική σε τομείς όπως η εξέλιξη των υποδομών, η αντιμετώπιση των ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό, τα ολοένα και αυξανόμενο κόστος της ενέργειας, χωρίς να παραβλέπουμε τις γεωπολιτικές… αβεβαιότητες».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>