Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Bridgestone έχει ήδη εξελίξει μια νέα γενιά ελαστικών χωρίς αέρα που αναμένεται να προσφέρει σε διάφορες εκδόσεις επαγγελματικών οχημάτων.

Ωστόσο, αρχικά η εταιρεία να λανσάρει τέτοιου είδους ελαστικά για ποδήλατα…

… τα οποία θα παρουσιαστούν επίσημα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο.

Ελαστικά χωρίς αέρα για επαγγελματικά οχήματα! (+video)

11.151 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2020)

Η Bridgestone προετοιμάζει να παρουσιάζει ελαστικά χωρίς αέρα σε ποδήλατα που θα χρησιμοποιηθούν στην Ολυμπιάδα του Τόκυο ενώ η αμέσως επόμενη εφαρμογή τους θα είναι σε επαγγελματικά οχήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η Bridgestone προετοιμάζεται να παρουσιάσει ειδικά ελαστικά χωρίς αέρα για ποδήλατα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο (2020).
Η εταιρεία έχει ήδη εξελίξει μια νέα δομή ελαστικών που δεν απαιτεί έναν θύλακα αέρα για την εύρυθμη λειτουργία της. Τα εν λόγω ελαστικά ουσιαστικά βασίζονται σε μια δομή από ειδικές ακτίνες από ειδικές ρυτίνες υψηλής αντοχής που είναι σε θέση να διατηρήσουν σταθερό το σχήμα του ελαστικού αλλά και να αποσβένουν τις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος, όπως τα παραδοσιακά ελαστικά. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εξελίξει τέτοιου είδους ελαστικά που μπορούν να υποστηρίξουν φορτία βάρους ακόμη και άνω των 2,0t., γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για χρήση ακόμη και σε αυτοκίνητα ή ακόμη και σε βαρέα επαγγελματικά οχήματα.
Εκπρόσωποι της εταιρείας αναφέρουν εξάλλου πως τα προβλήματα που σχετίζονται με τα ελαστικά στα πάσης φύσεως επαγγελματικά οχήματα (ελαφρά ή βαρέα) είναι σημαντικά και επηρεάζουν αρνητικά την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης (κόστος αντικατάστασης ελαστικών, απροειδοποίητες ακινητοποιήσεις οχημάτων κ.ά.).
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως η Bridgestone είναι παρουσιάσει το πρώτο –πρωτότυπο- ελαστικό χωρίς αέρα το 2011 ενώ κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως του Τόκυο το 2013, είχε παρουσιάσει τη 2η γενιά του εν λόγω προϊόντος που επιδείκνυε και σημαντικά περιορισμένη αντίσταση κύλισης, γεγονός που επιδρά θετικά στον περιορισμό της κατανάλωσης του οχήματος και φυσικά των εκπομπών ρύπων του.
Περισσότερα για τα ελαστικά χωρίς αέρα από τη Bridgestone μπορείτε να δείτε στο video που σας παρουσιάζουμε…