Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H εφαρμογή Beat σας μεταφέρει με ασφάλεια προς και από το εμβολιαστικό κέντρο!

Εμβολιαστείτε «παρέα» με το Beat (+vid)

1.954 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2021)

Μεταβείτε με το Beat στο εμβολιαστικό κέντρο, επιστρέψτε μαζί του και στο τέλος σας επιστρέφεται και το κόστος της διαδρομής!

Σχεδόν δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε στην χώρα μας το Beat (γνωστό τότε ως Taxibeat). Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο επιτυχημένη, ελληνική start up εταιρεία, η οποία με την δράση της άλλαξε ριζικά την μετακίνηση με Taxi. Το Beat παρέχει στους χρήστες της εφαρμογής υπηρεσίες μέσω των συμβεβλημένων οδηγών ταξί εξοικονομώντας τους και χρόνο αφού πάντα ένας από αυτούς θα βρίσκεται δίπλα τους.
Η επιτυχία του Beat δεν θα είχε διάρκεια αν δεν συνέχιζε να εξελίσσεται διαρκώς και να συμβαδίζει με τις εκάστοτε συνθήκες εξασφαλίζοντας στους χρήστες τους καινοτόμες υπηρεσίες.  Έτσι λοιπόν και τώρα, στην δύσκολη επί Covid-19 εποχή που διανύουμε, το Beat συμβάλει στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά της πανδημίας αναλαμβάνοντας να μεταφέρει τους πελάτες του προς τα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να τους γυρίσει πίσω και έπειτα να τους επιστρέψει και το κόστος της διαδρομής.
Η πρωτοβουλία αυτή αφορά τα ακόλουθα εμβολιαστικά κέντρα:
Αθήνα
  • Helexpo – Μαρούσι
  • Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
  • Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Θεσσαλονίκη
  • Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ (Περίπτερο 13)
 
Πιο συγκεκριμένα, το Beat επιστρέφει την αξία των διαδρομών προς και από το εμβολιαστικό κέντρο, με όριο τα δέκα ευρώ για κάθε διαδρομή, δηλαδή σύνολο 20 ευρώ για κάθε επιβάτη.
Έχοντας λοιπόν την εφαρμογή Beat στο κινητό, ο χρήστης καταχωρεί τον κωδικό emvolio και ως προορισμό βάζει το εμβολιαστικό κέντρο που είναι να εξυπηρετηθεί. Όταν φτάσει εξοφλεί κανονικά την αξίας της διαδρομής και μετά την ολοκλήρωση της τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα στον λογαριασμό του. Για την επιστροφή,  χωρίς να χρειαστεί να καταχωρήσει ξανά τον κωδικό, η αξία θα επιστραφεί και πάλι αυτόματα μετά το τέλος του δρομολογίου. Το υπόλοιπο που θα δημιουργηθεί στον Beat λογαριασμό του θα χρησιμοποιηθεί σε επόμενη διαδρομή χωρίς να έχει ημερομηνία λήξης.
Το Beat  θα συνεχίσει να προσφέρει την συγκεκριμένη υπηρεσία έως το τέλος Απριλίου βοηθώντας έτσι στην μάχη κατά του Κορωνοϊού.
Ενημερωθείτε περαιτέρω στο παρακάτω video: