Εντυπωσιακός σχεδιαστικά και με κομψότατες καμπύλες να διατρέχουν όλο το μήκος και πλάτος του αμαξώματος του, ο πρωτότυπος τράκτορας με τα σήματα της Alfa Romeo.

Το τεράστιο «V» που σχηματίζει η μάσκα κυριαρχεί στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος όπως αντίστοιχα και το δυναμικό σχήμα του προφυλακτήρα…

… ενώ η έξοχη αεροδυναμική του αμαξώματος διασφαλίζεται από τις έντονες καμπύλες που διατρέχουν το πλαϊνό τμήμα της καμπίνας.

Ενα φορτηγό για τους «alfisti»

Αν και πρόκειται απλώς για μια σχεδιαστική σπουδή, ο τράκτορας με τα σήματα της Alfa Romeo που σχεδίασε ο Κορεάτης Taekang Lee, κυριολεκτικά κόβει την ανάσα με τις αναλογίες του.

 
Επί σειρά δεκαετιών, η ιταλική εταιρεία Alfa Romeo έχει καταφέρει να συνδυάσει το όνομα της με ορισμένα από τα ομορφότερα οχήματα που κυκλοφόρησαν ποτέ ενώ, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως ακόμη και σήμερα, εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ως η εταιρεία με το πιο καλαίσθητο design σε ότι αφορά στους εκπροσώπους τους.
Με φανατικούς υποστηριχτές σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, τους γνωστούς «Alfisti», η Alfa Romeo θα μπορούσε να κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και στην περίπτωση που αποφάσιζε να εμπλακεί στον κλάδο της κατασκευής βαρέων οχημάτων.
Οι όποιοι περιορισμοί σε ότι αφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος και τη δομή της καμπίνας ενός τράκτορα, δεν φαίνεται να επέφεραν τον παραμικρό ενδοιασμό στον Κορεάτη σχεδιαστή Taekang Lee, ο οποίος κατάφερε να ενσωματώσει τις βασικές σχεδιαστικές φόρμες και στοιχεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Alfa Romeo σε ένα πρωτότυπο τράκτορα που κυριολεκτικά δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο με τον δυναμισμό και τις… θανάσιμες καμπύλες του.
Περισσότερα στις εικόνες που δημοσιεύουμε…
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ