ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Το Peugeot Foodtruck είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που μπορεί να μετατραπεί γρήγορα και εύκολα σε ένα μικρό bistrot… επί τροχών.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πρωτότυπο όχημα που έλκει ένα τρέιλερ όπου και εδράζονται τα περισσότερα από τα στοιχεία της καντίνας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως το εν λόγω μικρό εστιατόριο μπορεί να υποστηρίξει έως και 30 πελάτες.

Ένα ξεχωριστό Peugeot Bistrot!

1.953 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2015)

Σε μια ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην ιστορική αγορά «Carreau du Temple» στο Παρίσι, η Peugeot παρουσίασε το πρωτότυπο «Foodtruck» που μπορεί να μετατραπεί σε εστιατόριο επί τροχών!

Το πρωτότυπο Peugeot Foodtruck είναι ένα πρωτότυπο όχημα που, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, συνδυάζει νέες καινοτόμες εμπειρίες προσφέροντας γρήγορα γεύματα υψηλής ποιότητας.

Την σχεδίαση του ανέλαβε Peugeot Design Lab και φέρει την ονομασία «Le Bistrot du Lion». Μετά την πρώτη επίσημη παρουσίαση του στο Carreau du Temple στις 2 Απριλίου, το νέο αυτό… κινητό εστιατόριο θα δώσει το παρόν και το Milan Design Week 2015 (14 Απριλίου), προτού τοποθετηθεί στο γαλλικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Expo Milano, με θεματικό τίτλο «Τροφή για τον πλανήτη, Ενέργεια για την Ζωή».

Σύμφωνα με την επικεφαλής του Peugeot Design Lab, κ. Cathal Loughnane, με το πρωτότυπο Foodtruck οι υπεύθυνοι της γαλλικής εταιρείας θέλησαν να δημιουργήσουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, όχι απλά να κατασκευάσουν μια κουζίνα για έναν σεφ, αλλά ένα εστιατόριο – καφέ για τους πελάτες, μέσω της χρήσης ενός οχήματος της Peugeot που μπορεί να μετατραπεί γρήγορα και εύκολα σε… Bistrot.

Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του πρωτότυπου Foodtruck είναι η μεγάλη ευελιξία του και σε αυτό ευνοούν σημαντικά οι μικροί σε μήκος πρόβολοι (εμπρός και πίσω) την ίδια στιγμή που το μακρύ μεταξόνιο αυξάνει σημαντικά τον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης του.

Με μια γρήγορη και απλή διαδικασία, το Peugeot Foodtruck αναδιπλώνεται προκειμένου να διπλασιάσει το μέγεθος του ενώ περιλαμβάνει χώρους για προετοιμασία γευμάτων καθώς και μια θέση για DJ.

Παράλληλα, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες 30 ατόμων περιλαμβάνονται μια σειρά από τραπεζάκια κάτω από τέντες ενώ, χάρη στη δυνατότητα ανακύκλωσης όλων των αποβλήτων του, δεν επιβαρύνει την καθαριότητα του χώρου όπου είχε στηθεί.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τον σεφ χάρη σε μια οθόνη 46 ιντσών ενώ ένα σετ από 8 ηχεία FOCAL και 32 tweeter, αναλαμβάνουν να υποστηρίξουν το έργο του DJ.

Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό της κουζίνας τους, οι σεφ έχουν στη διάθεση τους δύο σχάρες και τέσσερις πλάκες ψησίματος, σύστημα εξαερισμού, κατάψυξη 400λτ., ψυγείο 350 λτ. καθώς και μια επαγγελματική μηχανή για την Παρασκευή espresso