Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε το ιδιαίτερα σκληροτράχηλο αυτοκίνητο τροχόσπιτο «Revel» της Winnebago που βασίζεται στο Mercedes-Benz Sprinter 4x4.

Ένα τροχόσπιτο παντός εδάφους!

7.791 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2017)

Η εταιρεία Winnebago εξέλιξε ένα εντυπωσιακό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο παντός εδάφους για τους λάτρεις της περιπέτειας, βασισμένο στην 4x4 έκδοση του Mercedes-Benz Sprinter. Δείτε το βίντεο!

Για όσους επιθυμούν αποδράσεις από την καθημερινότητα της πόλης που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, διαδρομές ακόμη και σε αχαρτογράφητες περιοχές, η νέα πρόταση της Winnebago στα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα φαντάζει ως η ιδανική λύση.
Βασισμένο στην 4κίνητη έκδοση του Mercedes-Benz Sprinter, το Winnebago Revel έχει κόστος από… 113.000 ευρώ περίπου και μεταξύ άλλων επιδεικνύει στοιχεία όπως ειδικά φωτοβολταϊκά πάνελς στην οροφή του για την τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα του ψυγείο και της κουζίνας που διαθέτει στο εσωτερικό του.
Παράλληλα, ο χώρος για την τουαλέτα και το λουτρό μπορεί να μεγεθυνθεί χάρη στην ευμετάβλητη διάταξη μιας ειδικής ντουλάπας που βρίσκεται δίπλα του.
Αντίστοιχα, το κρεβάτι στο πίσω μέρος του οχήματος μπορεί να αναδιπλωθεί διασφαλίζοντας αποθηκευτικούς χώρους με όγκο έως και 3.964 λτ. για τη μεταφορά πάσης φύσεως εξοπλισμού.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως το Winnebago Revel εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 3,0λτ. της Mercedes-Benz που αποδίδει ισχύ 188 ίππων και μέγιστη ροπή 441 Nm.
Παράλληλα, πέραν του ειδικού συστήματος 4κίνησης που περιλαμβάνει ακόμη και κοντές σχέσεις, εφοδιάζεται με ελαστικά BF Goodrich T/A KO2 καθώς και πολλαπλές ενισχύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος για την προστασία του κατά την κίνηση σε απαιτητικές εκτός δρόμου περιοχές.
Περισσότερα για το δυναμικό αυτοκινούμενο της Winnebago μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο που σας παρουσιάζουμε…