Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κινητήρας των 2,3λτ. αποδίδει ισχύ 160 ίππων με μέση κατανάλωση καυσίμου από 6,1λτ./100χλμ. ενώ…

… η βασική επιλογή στα κιβώτια ταχυτήτων είναι χειροκίνητη με 6 σχέσεις.

Σε σχέση με τις διπλοκάμπινες εκδόσεις, ο χώρος φόρτωσης των εκδόσεων King Cab είναι μακρύτερος κατά 213 χλστ. (1.750 χλστ.

¶μεση απόκριση από χαμηλά!

Ο κινητήρας των 2,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του νέου Navara αποδίδει μέγιστη ροπή 403 Nm που διατηρείται σταθερή στο φάσμα από τις 1.500 – 2.500 σ.α.λ. και σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων, προσφέρει πολύ καλές επιταχύνσεις, τόσο από στάση όσο και εν κινήσει στο –βάρους σχεδόν 2t.- αμάξωμα του ιαπωνικού Pick-Up. 
Στην πράξη, το εν λόγω μηχανικό σύνολο διακρίνεται για την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία του και το εξαιρετικό «τράβηγμα» από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας ενώ, χαρακτηριστική είναι η απουσία κραδασμών και δονήσεων στο εσωτερικό από τη λειτουργία του, ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες. 
Με βάση τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, η μέση κατανάλωση καυσίμου για τις εκδόσεις 4x4 (όπως και το όχημα που είχαμε στη διάθεση μας από την ελληνική αντιπροσωπεία) ορίζεται στα 6,3λτ./100χλμ. με τις εκπομπές ρύπων να διατηρούνται επίσης στο επίπεδο των 167 g/km. 
Καταλήγοντας, με τη δεξαμενή καυσίμου να είναι χωρητικότητας 73 λτ., ο εκπρόσωπος της Nissan εμφανίζει αυτονομία άνω των 1.100 χλμ. με άνεση. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ