Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος και πλήρως εξοπλισμένος σε θέματα άνεσης και ασφάλειας ο εσωτερικός διάκοσμος των εκδόσεων King Cab.

Οι πίσω πόρτες ανοίγουν με αντίθετη φορά από τις εμπρός, γεγονός που ουσιαστικά επιφέρει την κατάργηση της μεσαίας κολώνας για το αμάξωμα.

Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται σημαντικά η πρόσβαση στις πίσω θέσεις με τα… υποτυπώδη καθίσματα, σε σχέση με το επίπεδο άνεσης που προσφέρουν αυτά για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί έναν βαθύ χώρο για μικροαντικείμενα στην βάση της.

… της οποίας οι ενδείξεις ελέγχονται από τα χειριστήρια στο τιμόνι.

O πίνακας οργάνων περιλαμβάνει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη…

Ανανεωμένο πλήρως και πολυλειτουργικό εσωτερικό

Ο εσωτερικός διάκοσμος της νέας γενιάς του Navara έχει επανασχεδιαστεί πλήρως σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν με στόχο την κάθετη αναβάθμιση της ποιότητας των υλικών και της αξιοπιστίας, όπως επίσης και τη βελτίωση του επιπέδου άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει. 
Χάρη σε προσεγμένες σχεδιαστικές λύσεις, η σχεδίαση του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας ενισχύει την αίσθηση της ευρυχωρίας στο εσωτερικό, κάτι που έτσι και αλλιώς ισχύει δεδομένων των «γενναιόδωρων» διαστάσεων της καμπίνας. 
Ο οδηγός και ο συνοδηγός θα εκτιμήσουν τα –νέας σχεδίασης και δομής- αναπαυτικά καθίσματα που προσφέρουν εξαιρετική οσφυϊκή στήριξη ενώ πολλαπλές είναι και οι λύσεις που έχουν δημιουργηθεί αναφορικά με τους αποθηκευτικούς χώρους. 
Σε ότι αφορά στις συγκεκριμένες εκδόσεις King Cab, η επιμήκυνση της καμπίνας σε σχέση με τις μονοκάμπινες εκδόσεις των Pick-Up, προσφέρει επαρκή χώρο για μια δεύτερη (έστω και μάλλον υποτυπώδη) σειρά καθισμάτων, με τα καθίσματα να αποτελούνται από ξεχωριστά κομμάτια την πλάτη και το κάθισμα. 
Αν και δεν πρόκειται να προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης σε ένα μεγάλης διάρκειας δρομολόγιο, τα εν λόγω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως, επιτρέποντας την μεταφορά μεγάλου όγκου αντικειμένων και στο εσωτερικό της καμπίνας, εφόσον αυτό απαιτείται. 
Παράλληλα, οι –νέου τύπου- πίσω πλευρικές θύρες ανοίγουν με αντίθετη φορά από τις εμπρόσθιες με αποτέλεσμα την απουσία μεσαίας πλευρικής κολώνας για το αμάξωμα. 
Αυτό αναβαθμίζει σημαντικά την ευκολία πρόσβασης στο πίσω μέρος της καμπίνας, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται στο ελάχιστο η συνολική ακαμψία της δομής της καμπίνας, ακόμη και στις πιο έντονες καταπονήσεις. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ