Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και μεγάλο ωφέλιμο μήκος

Αν και δεν είναι φυσικά σε θέση να συναγωνιστεί τον χώρο φόρτωσης που προσφέρουν οι μονοκάμπινες εκδόσεις της κατηγορίας των Pick-Up, η έκδοση King Cab του Nissan Navara έχει μήκος 1.750 χλστ. (με συνολικό μήκος αμαξώματος στα 5,22μ.) και πλάτος 1.560 χλστ. που είναι και από τις καλύτερες επιδόσεις της εν λόγω κατηγορίας εκδόσεων. 
Παράλληλα, το ωφέλιμο πλάτος μεταξύ των θόλων ανέρχεται στα 1.130 χλστ., γεγονός που επιτρέπει την άνετη μεταφορά ακόμη και παλετών ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 
Ένα ακόμη στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (απόσταση καρότσας από το έδαφος) ενώ, το πρωτοποριακό σύστημα στερέωσης με τις ειδικές ράγες και τους κινούμενους πύρους που η Nissan προσφέρει εδώ και μια 10ετία για το Navara, σίγουρα αποτελεί μια από τις πληρέστερες λύσεις στην αγορά. 
Το μεγάλο απόβαρο του οχήματος (από 1.893 κιλά) δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στις μεταφορικές δυνατότητες του μοντέλου δεδομένου ότι, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που οι εκδόσεις King Cab μπορούν να υποστηρίξουν κυμαίνεται από τα 1.059 – 1.142 κιλά ενώ, η δυνατότητα διατήρησης της πέμπτης θύρας σε οριζόντια θέση μέσω ειδικών συρματόσχοινων, αναβαθμίζει σημαντικά την ευχρηστία του μοντέλου, όπως αντίστοιχα και η ανθεκτική επένδυση από πλαστικό για το δάπεδο και τα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης. 
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως, ανάλογα με την ύπαρξη συστήματος 4κίνησης ή όχι, το Nissan Navara King Cab είναι σε θέση να έλξει trailers με φρένα βάρος από 3,0 – 3,5t.! 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ