Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην άσφαλτο, το Navara King Cab αποδεικνύεται προβλέψιμο στις αντιδράσεις του και με καλή ποιότητα κύλισης.

Tο σύστημα 4κίνησης ελέγχεται από έναν περιστροφικό διακόπτη στη βάση της κεντρικής κονσόλας.

Το ιδιαίτερα στιβαρό πλαίσιο και η βελτιωμένη δομή των αναρτήσεων αποτελούν κύρια γνωρίσματα του νέου Navara.

Αντίστοιχα στο χώμα, οι εξαιρετικές γωνίες του αμαξώματος και ο ροπάτος κινητήρας, αποτελούν εχέγγυα για την δυναμική συμπεριφορά του ιαπωνικού μοντέλου.

Ουδέτερο και ασφαλές εντός και εκτός δρόμου

Ένα από τα στοιχεία που ανέκαθεν χαρακτήριζαν το Nissan Navara ήταν το εξαιρετικό κράτημα και το πολύ καλό στήσιμο των αναρτήσεων του, ειδικά στην άσφαλτο, γεγονός που επιφέρει μια πολύ καλή ποιότητα κύλισης για τα δεδομένα της κατηγορίας. 
Παρά τα 5,2μ. μήκους του αμαξώματος, ο κύκλος στροφής ορίζεται στα 12,4μ. για τις εκδόσεις 4x4 γεγονός που εγγυάται την πολύ καλή ευελιξία του σε περιορισμένους χώρους. 
Ωστόσο, εκτός της πόλης και πιο συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο, το Navara King Cab θα ικανοποιήσει απόλυτα με τα αποθέματα ροπής του κινητήρα, τους σχεδόν ανύπαρκτους αεροδυναμικούς θορύβους της καμπίνας και φυσικά το υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας. 
Εξάλλου, από τις βασικές εκδόσεις του μοντέλου στον εξοπλισμό ασφάλειας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως τα ABS, EBD, BA, VDC με LSD, σύστημα ελέγχου κίνησης στις κατωφέρειες (Hill Descent Control), αντίστοιχα Hill Start Assist για την υποβοήθηση εκκίνησης στις ανηφόρες κ.ο.κ. 
Πέραν αυτού, όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν και το Navara King Cab αναγκαστεί να αφήσει πίσω του την άσφαλτο, τότε… όλα τα σημεία του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. 
Με εξαιρετική πρόσφυση παντού και πάντα, πολύ καλές γωνίες αμαξώματος και ένα αποδοτικό και εύκολα ελέγξιμο σύστημα 4κίνησης, το ιαπωνικό Pick-Up δεν θέτει περιορισμούς σε ότι αφορά στις εκτός δρόμου ικανότητες του, πέραν αυτών που σχετίζονται με τον τύπο των ελαστικών που διαθέτει. 
Τέλος, πληροφοριακά αναφέρουμε πως η πίσω ανάρτηση των εκδόσεων King Cab του νέου Navara είναι ελαφρύτερη κατά 7 κιλά ενώ η νέα δομή της συμβάλει μεταξύ άλλων και στην σημαντική μείωση του θορύβου κατά την κύλιση. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ