Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένας «εργάτης» υψηλών προδιαγραφών

11.032 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2017)

Οι εκδόσεις «King Cab» του Nissan Navara προσφέρουν αυξημένο χώρο φόρτωσης και δυνατότητα μεταφοράς έως και 4 επιβατών, εδραιώνοντας τη φήμη του επιτυχημένου ιαπωνικού Pick-Up.

Το International Pick-Up of the Year για το 2016 αποτελεί μια από τις πιο άρτιες κατασκευαστικά και προηγμένες τεχνολογικά, επιλογές στην κατηγορία των Pick-Up. 
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι, όπως και τα υπόλοιπα ελαφρά επαγγελματικά της Nissan, το νέο Navara συνοδεύεται από Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών (ή 160.000 χλμ.). 
Πέραν όλων αυτών, το νέο NP300 Navara, διακρίνεται και για πολλά ακόμη στοιχεία όπως το εξαιρετικό επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. 
Η γκάμα των εκδόσεων του ως προς τον τύπο του αμαξώματος, πέραν των εκδόσεων Double Cab, που άνετα ανταγωνίζονται πολυτελή οχήματα της κατηγορίας των SUV, περιλαμβάνει και τις ειδικές εκδόσεις «King Cab» όπου, το μικρότερο συνολικά μήκος της καμπίνας, ευνοεί σημαντικά τον χώρο φόρτωσης που αυξά νεται στα 1.750 χλστ. (από τα 1.537 χλστ. για τις εκδόσεις Double Cab). 
Διατηρώντας ένα εξίσου πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το Navara King Cab διαφοροποιείται από τις εκδόσεις Double Cab χάρη στις πίσω πόρτες που ανοίγουν με αντίστροφη φορά, γεγονός που επιφέρει και την απουσία δεύτερων πλευρικών –εξωτερικών- χειρολαβών. 
Παράλληλα, απουσιάζει η μεσαία πλευρική κολώνα ενώ, και τα καθίσματα της πίσω σειράς είναι πιο «πρωτόγονα» σε σχέση με αυτά των διπλοκάμπινων εκδόσεων του μοντέλου. 
Ωστόσο πέραν αυτού, οι εκδόσεις King Cab δεν έχουν να… ζηλέψουν τίποτε από τις διπλοκάμπινες αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού και την οδική συμπεριφορά, την ίδια στιγμή που οι μεταφορικές τους δυνατότητες είναι, όπως είναι φυσικό, σαφώς καλύτερες.