Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταξύ των εκθεμάτων της Mercedes-Benz στην προσεχή έκθεση ΙΑΑ 2017, θα συγκαταλέγονται και πολλαπλά νέα –ειδικά- αξεσουάρ για το νέο X-Class.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των νέων καλυμμάτων για τον χώρο φόρτωσης του δυναμικού Pick-Up της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εντυπωσιακός εξοπλισμός για το X Class

3.516 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2017)

Μεταξύ των εκθεμάτων που οι επισκέπτες στο περίπτερο της Mercedes-Benz θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην προσεχή ΙΑΑ της Φρανκφούρτης, είναι τα ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ για το νέο X-Class.

Το νέο Pick-Up της Mercedes-Benz, το X-Class που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στη χώρα μας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα της εταιρείας και στην προσεχή 67η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου «IAA» που ανοίγει τις πύλες της στις 14 Σεπτεμβρίου.
Πέραν όμως από το ίδιο το νέο Pick-Up της, η Mercedes-Benz θα προσφέρει στους επισκέπτες στο περίπτερο της, τη δυνατότητα να δουν πρώτοι από κοντά και μια πληρέστατη γκάμα ειδικών αξεσουάρ που έχουν εξελιχθεί για το X-Class.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε τη νέα μπάρα για τον χώρο φόρτωσης, από χρωμιωμένο μέταλλο που ενισχύει τον δυναμικό χαρακτήρα του οχήματος.
Αντίστοιχα, η Mercedes-Benz έχει εξελίξει δύο ειδικά καλύμματα για τον χώρο φόρτωσης, ένα σκληρό και ένα μαλακό, που πέραν του ότι προσφέρουν ασφάλεια στην μεταφορά φορτίων πάσης φύσεως, ενισχύουν την πρακτικότητα του.
Επιπρόσθετα, ένα ειδικό σύστημα στερέωσης φορτίων, με ειδικές ράγες τόσο στο δάπεδο όσο και στα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης, επιτρέπουν την εύκολη πρόσδεση φορτίων πάσης φύσεως.
Αντίστοιχα, η Mercedes-Benz έχει εξελίξει ειδικές επενδύσεις για το δάπεδο και τα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης στο νέο X-Class, προκειμένου να αποτρέψει την φθορά του σε συνθήκες έντονης χρήσης ενώ, ένα ειδικό σύστημα επενδύσεων, είναι σε θέση να χωρίσει την καρότσα του Pick-Up σε διάφορους τομείς, προκειμένου να μεταφέρει πάσης φύσεως αντικείμενα.
Τέλος, ένα ειδικό κουτί με χωρητικότητα 156 λτ. μπορεί να τοποθετηθεί εντός της καρότσας, διασφαλίζοντας τη μεταφορά αντικειμένων (π.χ. εργαλείων ή εξοπλισμού) σε απόλυτη προστασία από τα στοιχεία της φύσης ή τα… αδιάκριτα βλέματα ενώ τέλος, θα παρουσιαστεί μια ειδική θωράκιση πάχους 3 χλστ. για το κάτω μέρος του οχήματος, που προστατεύει τα διάφορα μηχανικά του τμήματα κατά την κίνηση σε –ιδιαίτερα αντίξοες- εκτός δρόμου συνθήκες.
Τα νέα αυτά αξεσουάρ για το Mercedes-Benz X-Class θα είναι διαθέσιμα σταδιακά έως και τον Μάρτιο του 2018 στις διάφορες αγορές της ΕΕ.