Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Περίπου 1 εκ. ευρώ δαπάνησε η Mercedes-Benz MiniBus GmbH προκειμένου να αναβαθμίσει τη γραμμή παραγωγής των οχημάτων της στο Ντόρτμουντ.

Επενδύσεις στα Mini-Buses

2.874 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2016)

Επενδύσεις ύψους περίπου 900.000 ευρώ πραγματοποίησε η Mercedes-Benz στη γραμμή παραγωγής των Mini-Buses στο Ντόρτμουντ προκειμένου να αναβαθμίσει τις διαδικασίες της.

Συνολικά πέντε καμπίνες που αφορούν στις διαδικασίες κοπής, συγκόλλησης και βαφής των οχημάτων της στο εργοστάσιο της EvoBus στο Dortmund, προσέθεσε η Mercedes-Benz MiniBus GmbH προκειμένου να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις της και να εκμοντερνίσει τις υπηρεσίες της.

Το κόστος της επένδυσης ανήλθε στα 900.000 ευρώ περίπου πέραν της αύξησης των εγκαταστάσεων του εν λόγω εργοστασίου κατά 250 κ.μ. περίπου, υπολογίζεται πως η διαδικασία παραγωγής των ιδιαίτερα επιτυχημένων Mini-Buses της, θα μειωθεί κατά 15% περίπου ανά αμάξωμα.

Πληροφοριακά, αξίζει να αναφέρουμε πως η Mercedes-Benz MiniBus GmbH παρέχει μια ευρεία γκάμα οχημάτων με βάση τη νέα γενιά του Sprinter σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως ενώ, η παραγωγή τους εδράζεται στο Dortmund από το 2001. Περίπου 300 εργαζόμενοι απασχολούνται στην εν λόγω γραμμή παραγωγής σε μια έκταση 12.000 τ.μ. ενώ παράγονται περίπου 1.300 οχήματα ετησίως.