Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού, η B-Class Taxi αποτελεί μια επιλογή από το… πάνω ράφι στα ελληνικά Taxi.

H νέα C-Class Taxi διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας και ασφάλειας.

Η κορυφαία πρόταση της Mercedes-Benz στα Taxi της ελληνικής αγοράς έχει κόστος από 41.800 ευρώ.

Αναλόγως της έκδοσης, το Citan Tourer Taxi είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και επτά επιβάτες στο εσωτερικό του.

Με κορυφαίους χώρους στο εσωτερικό του, το Vito Tourer Taxi είναι σε θέση να μεταφέρει έως και εννέα επιβάτες.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz: B-Class Taxi

H νέα γενιά της B-Class αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία των Taxi, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας σε συνδυασμό με τους ισχυρούς και φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες και τιμή εκκίνησης τα 27.650 ευρώ στην έκδοση B 180 d.
Η Mercedes-Benz B-Class Taxi διατίθεται με έναν πετρελαιοκινητήρα 1,5λτ. με ισχύ 109 ίππων και έναν επίσης πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. με απόδοση 136 ίππων. Η μέση κατανάλωση τους ξεκινά από τα 3,7λτ./100χλμ. και τα 3,5λτ./100χλμ. και οι εκπομπές ρύπων από τα 108γρ./χλμ. και τα 111 γρ./χλμ. αντίστοιχα. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η B-Class προσφέρει χώρο για τις αποσκευές με ωφέλιμο όγκο από 488 – 1.547 λτ.

Mercedes-Benz: C-Class Taxi

Βασισμένη σε νέα πλατφόρμα, η νέα C-Class αν και είναι ελαφρώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις από τον προκάτοχο της, εμφανίζει μειωμένο συνολικό βάρος ενώ και οι κινητήρες της είναι φιλικότεροι προς το περιβάλλον.
Σε ότι αφορά στις εκδόσεις Taxi, η νέα Mercedes-Benz C-Class προσφέρεται στις εκδόσεις C220 BlueTec (από 42.600 ευρώ) και C250 BlueTec (από 48.250 ευρώ) με τον πετρελαιοκινητήρα των 2.143 ίππων να αποδίδει ισχύ 170 ή 204 ίππων και μέγιστη ροπή 400 ή 500 Nm αντίστοιχα. Εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του εν λόγω μηχανικού συνόλου τόσο σε ότι αφορά τις εκπομπές ρύπων (από 103 γρ./χλμ.) όσο και αναφορικά με τη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 4,0λτ./100χλμ.).

Mercedes-Benz: E-Class Taxi

Η Mercedes-Benz E-Class εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο «ποθητά» οχήματα στην κατηγορία των Taxi, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει ιδανικά το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας με την εξαιρετική οδική συμπεριφορά, την… ελιτίστικη σχεδίαση και τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό.
Παράλληλα, η E-Class είναι ένα από τα λίγα -μέχρι στιγμής- οχήματα της κατηγορίας που προσφέρονται και με δυνατότητα χρήσης φυσικού αερίου ως καύσιμο (εκδόσεις NGT). Η γκάμα των κινητήρων της στις εκδόσεις Taxi περιλαμβάνει επιλογές ενός πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. με ισχύ από 136 – 204 ίππους, μέση κατανάλωση από 4,7λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων από 119 γρ./χλμ.
Αντίστοιχα, ο 2,0λιτρος κινητήρας της έκδοσης NGT αποδίδει ισχύ 156 ίππων και χάρη στη χρήση του Fisikon ως καύσιμο, η μέση κατανάλωση του ορίζεται στα 4,3λτ./100χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 116 γρ./χλμ.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως, οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν καταφέρει να καταστήσουν την ανανεωμένη E-Class, πιο προσιτή από ποτέ, με την τιμή της να ξεκινάει από τα 41.800 ευρώ (Ε200 BlueTec). 


Mercedes-Benz: Citan Tourer Taxi

Ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του, το Mercedes-Benz Citan Tourer Taxi είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δυνατότητα μεταφοράς πέντε ή και επτά επιβατών σε δύο ή τρεις σειρές καθισμάτων αντίστοιχα.
Αναφορικά με τη γκάμα των μηχανικών του συνόλων, το Citan Tourer Taxi προσφέρεται με τρεις επιλογές ενός υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων που αποδίδουν ισχύ 75, 90 ή 100 ίππων.
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας των εκδόσεων Taxi είναι πληρέστατος περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και πολλαπλές λύσεις ως προς την ασφάλεια των επιβατών ενώ, σε ότι αφορά στο κόστος αγοράς του, το Mercedes-Benz Citan Taxi μπορεί να αποκτηθεί με κόστος από 20.414 ευρώ (έκδοση 108 CDI Long).

Mercedes-Benz: Vito Tourer Taxi

Η επιβατική έκδοση (Tourer) της νέας γενιάς του Mercedes-Benz Vito προσφέρει σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Base, Pro και Select) και στην αγορά των Taxi με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά.
Η γκάμα των μηχανικών του συνόλων περιλαμβάνει έναν πετρελαιοκινητήρα 1,6 λτ. με ισχύ 88 και 114 ίππων) και έναν πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. με ισχύ 136, 163 και 190 ίππων που συνεργάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή το αυτόματο 7G-Tronic Plus.
Εξαιρετικές είναι και οι επιδόσεις τους καθώς η μέση κατανάλωση ξεκινά από τα 5,7λτ./100χλμ. και οι εκπομπές CO2 από τα 149γρ./χλμ., ενώ η τιμή του ξεκινάει από τα 30.721 ευρώ, στην έκδοση PRO 109 CDI Compact (FWD).

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ