Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Nissan Note Taxi είναι μια από τις πιο προσιτές προτάσεις στην ελληνική αγορά των Taxi.

To Pulsar Taxi προσφέρεται με έναν αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα με κατανάλωση από 3,6λτ./100χλμ.

Μια από τις πιο ξεχωριστές νέες προτάσεις στην ελληνική αγορά των Taxi είναι το Nissan Qashqai.

H εναλλακτική πρόταση της Nissan προσφέρει άνετους χώρους στο εσωτερικό της για έως και επτά επιβάτες.

Nissan

Nissan: Note Taxi

Το ιαπωνικό μοντέλο αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές στην ελληνική αγορά των Taxi και προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις εξοπλισμού, με την βασική «Energy» να τιμάται από τα 14.494 ευρώ.
Ο εξαιρετικός πετρελαιοκινητήρας των 1.461 κ.εκ. αποδίδει ισχύ 90 ίππων και μέγιστη ροπή 200 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις το 5θυρο Note την ίδια στιγμή που η μέση κατανάλωση του ορίζεται στα 3,6λτ./100χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 92γρ./χλμ.
O μεγάλος χώρος αποσκευών με μήκος 725+ χλστ., πλάτος 1.202 χλστ. και ύψος 574 χλστ. (μέχρι την εταζέρα), συνδυάζεται με ένα άνετο σαλόνι για έως και πέντε επιβάτες καθώς και ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Nissan: Pulsar Taxi

Με κόστος αγοράς από 17.147 ευρώ, το Nissan Pulsar Taxi έχει να επιδείξει μια δυναμική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού που βασίζεται στις πολλαπλές καμπύλες γραμμές και έναν ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό διάκοσμο. Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης του ιαπωνικού μοντέλου έχει χωρητικότητα 385 λτ. που μπορεί να αυξηθεί έως στα 1.395 λτ. με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.
Σε ότι αφορά στη γκάμα των κινητήρων του, η επιλογή που προσφέρει η Nissan για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές είναι χωρητικότητας 1.461 κ.εκ. και αποδίδει ισχύ 110 ίππων και 260 Nm ροπής που διατηρείται σταθερή από τις 1.750 – 2.500 σ.α.λ. Ικανός να κινήσει σε γρήγορους ρυθμούς το Pulsar Taxi, ο εν λόγω πετρελαιοκινητήρας εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου της τάξης των 3,6λτ./100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης και εκπομπές CO2 από 94γρ./χλμ.

Nissan: Qashqai Taxi

Μια από τις πιο ξεχωριστές επιλογές στην ελληνική αγορά των Taxi είναι χωρίς αμφιβολία το ιδιαίτερα δημοφιλές Qashqai. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως το εν λόγω μοντέλο είναι διαθέσιμο με πολλαπλές εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρων, χειροκίνητα ή αυτόματα (CVT) κιβώτια ταχυτήτων ενώ με τιμή από 19.919 ευρώ είναι διαθέσιμη η έκδοση «Energy» με τον Euro6 πετρελαιοκινητήρα των 1,5λτ., που αποδίδει ισχύ 110 ίππων και μέγιστη ροπή 260 Nm από τις 1.750 – 2.500 σ.α.λ.
H μέση κατανάλωση καυσίμου του εν λόγω μηχανικού συνόλου ορίζεται στα 3,8λτ./100χλμ. (4,2λτ./100χλμ. εντός πόλης) και οι εκπομπές CO2 στα 99γρ./χλμ. αντίστοιχα. Χάρη στο μεταξόνιο των 2.646 χλστ., το Nissan Qashqai Taxi προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για τους επιβάτες στο κομψό και δυναμικό εσωτερικό του ενώ την ίδια στιγμή, ο χώρος αποσκευών με το διπλό δάπεδο, έχει χωρητικότητα 430 λτ.

Nissan: Evalia Taxi

Πλήρως διαφοροποιημένο σε σχέση με την πλειοψηφία του ανταγωνισμού στην εν λόγω κατηγορία, το Nissan Evalia έχει μήκος 4.400 χλστ., πλάτος 1.695 χλστ. και ύψος 1.860 χλστ., ενώ το περιορισμένο μήκος των εμπρός και πίσω προβόλων του, το καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτο εντός της πόλης.
Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι κομψός και ποιοτικά κατασκευασμένος, με ένα πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας ακόμη και στις βασικές εκδόσεις ενώ, όπως είναι φυσικό, περιττεύει να αναφερθούμε στις εντυπωσιακές μεταφορικές του δυνατότητες παρά την ύπαρξη τριών σειρών καθισμάτων που διασφαλίζουν την άνετη μεταφορά έως και επτά επιβατών.
Μάλιστα, οι δύο θέσεις της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν με ευκολία για την φόρτωση μεγάλου όγκου αποσκευών. Τέλος, ο πετρελαιοκινητήρας των 1,5λτ. αποδίδει ισχύ 90 ίππων και ροπή 200Nm, με μέση κατανάλωση 5,0λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων από 131 γρ./χλμ., ενώ η τιμή του ξεκινά από τα 20.285 ευρώ.

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ