Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επόμενο βήμα: Επαγγελματικό όχημα

2.988 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Η επιχείρηση σου επεκτείνεται και είσαι έτοιμος να επιλέξεις το πρώτο σου Van; Δες τα βασικά κριτήρια επιλογής και τα πλεονεκτήματα του LeasePlan Leasing ώστε να καλύψεις σίγουρα τις επαγγελματικές σου ανάγκες

Σε τι περιβάλλον θα οδηγώ;
Πρόκειται για την λεγόμενη χρήση του Van, η οποία διαμορφώνει και τα χαρακτηριστικά του.
Έστω ότι κάνεις διαδρομές εντός πόλης με συχνές στάσεις για παραδόσεις σε εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. Στην περίπτωση αυτή, χρειάζεται ένα ευέλικτο επαγγελματικό αυτοκίνητο, με εύκολη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.
Εάν, από την άλλη, το χρησιμοποιείς εκτός πόλης, π.χ. προς και από βιομηχανικές περιοχές, η ευελιξία δεν είναι τόσο απαραίτητη, όσο είναι ο αυξημένος χώρος μεταφοράς αγαθών.
Τι (ή ποιους) θα μεταφέρω;
Αν έχεις συχνά συνεπιβάτες, θα πρέπει να φροντίσεις να υπάρχει ο κατάλληλος αριθμός καθισμάτων ενώ αν το χρησιμοποιείς αποκλειστικά για φορτία, τα λιγότερα καθίσματα θα ισοδυναμούν με μεγαλύτερες ποσότητες μεταφοράς.
Πόσο συνολικό χώρο χρειάζομαι;
Τα διαφορετικά είδη εμπορευμάτων χρειάζονται, φυσικά και διαφορετικούς χώρους μεταφοράς. Θα πρέπει να υπολογίσεις (έστω και στο περίπου) τον όγκο των προϊόντων που μεταφέρεις ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή.
Απάντησες στα παραπάνω; Το LeasePlan leasing επαγγελματικών οχημάτων σε διευκολύνει κι άλλο!
Η LeasePlan, εταιρεία διεθνούς φήμης στη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων, μπορεί να σου προσφέρει τη λύση που ταιριάζει στις επαγγελματικές σου ανάγκες:
Ανταγωνιστικές τιμές μίσθωσης
Θέλοντας να στηρίξει τον επαγγελματία στις τρέχουσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η LeasePlan έχει δημιουργήσει προσφορές σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.
Υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σου
Πέρα από το μηνιαίο μίσθωμα, η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού οχήματος, ενός που θα δίνει την καλύτερη απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις, αποτελεί μια λεπτομερή διαδικασία, η οποία απαιτεί τη βοήθεια ανθρώπων με εμπειρία ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις την ανταγωνιστικότητα σου στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Συγκεντρώσου στη δουλειά σου, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η LeasePlan
Ο συνδυασμός αξιόπιστων μοντέλων και έμπειρου προσωπικού το οποίο αναλαμβάνει όλες τις ανάγκες του Van που θα επιλέξεις (συντήρηση, ασφαλιστική κάλυψη, τέλη κυκλοφορίας κ.λπ.), σου δίνει τη ευχέρεια να γλιτώσεις χρόνο αλλά και χρήμα, εστιάζοντας αποκλειστικά στην εργασία σου.
Συμψηφισμός μηνιαίου ΦΠΑ= αύξηση ρευστότητας της επιχείρησης σου
Επιλέγοντας το leasing ενός Van μέσω της LeasePlan, απολαμβάνεις άλλο ένα πλεονέκτημα: αποκτάς αυτόματα και φορολογικό όφελος λόγω της μείωσης του ΦΠΑ, που αποδίδεται κάθε μήνα. Αυτό συμβαίνει επειδή το συγκεκριμένο ποσό συμψηφίζεται με το ΦΠΑ της μίσθωσης, οδηγώντας σε μείωση εξόδων, άρα αύξηση ρευστότητας.
Επισκέψου σήμερα την ιστοσελίδα της LeasePlan, δες τις διαθέσιμες SpecialDeals σε Van και δώσε στην επιχείρηση σου την ώθηση που της αξίζει!