Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το «αγροτικό» της Mercedes-Benz θα αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Mercedes με την κοινοπραξία Renault-Nissan.

Έρχεται Pick-Up από τη Mercedes-Benz

7.555 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2015)

Σύμφωνα με τη Mercedes το «αγροτικό» της θα είναι το μοναδικό πραγματικά πολυτελές της κατηγορίας και θα εφοδιάζεται με κορυφαία μοτέρ της.

Για το «αγροτικό» της Mercedes-Benz έχουμε γράψει και στο παρελθόν αρκετά πράγματα. Θα αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Mercedes με την κοινοπραξία Renault-Nissan και η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 στα εργοστάσια της Κόρδοβα στην Αργεντινή και της Βαρκελώνης στην Ισπανία.

Οι δύο εταιρείες, Mercedes και Nissan έχουν ανακοινώσει από καιρό πως θα συνεργαστούν αφού η ιαπωνική μάρκα έχει ήδη στην γκάμα της το άκρως επιτυχημένο Navara. 

Το γερμανικό μοντέλο θα εξελιχθεί και θα σχεδιαστεί από την Daimler, για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, ενώ θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Mercedes-Benz αλλά και το πάτωμα του Navara. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Daimler Dr. Dieter Zetsche πρόκειται για μία ραγδαία ανερχόμενη κατηγορία και χάρη στη συνεργασία Renault-Nissan θα μειωθεί δραστικά ο χρόνος και το κόστος παραγωγής. 

Από την άλλη ο CEO της Renault-Nissan κ. Carlos Ghosn επεσήμανε πως το έργο αυτό θα επιτρέψει τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής ικανότητας των εργοστασίων. 

Το Pick-Up της Mercedes θα είναι ένα παγκόσμιο προϊόν καθώς θα πωλείται εκτός από Ευρώπη και ΗΠΑ, στη Λατινική Αμερική, στη Νότια Αφρική και στην Αυστραλία.

Οι τελευταίες ειδήσεις μας έρχονται από το μέλος του συμβουλίου της Daimler, τον κ. Thomas Weber ο οποίος κάνει λόγο για το πρώτο, πραγματικά premium/πολυτελές Pick-Up, το οποίο θα φέρει κάτω από το καπό του μοτέρ της γερμανικής μάρκας.