Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το νέο Pick-Up της Hyundai λογικά θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2020.

«Έρχεται» το Pick-Up της Hyundai

6.799 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2019)

Με την Hyundai να επεξεργάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο παρουσίασης δύο ξεχωριστών εκδόσεων του οχήματος, το σίγουρο είναι πως η… αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του νέου Pick-Up της έχει ξεκινήσει.

Από το 2015 και την παρουσίαση του πρωτότυπου Santa Cruz έχει πλέον περάσει σχεδόν μια 5ετία ωστόσο, ακόμη η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει αποφασίσει να προβεί στην επίσημη παρουσίαση του νέου εκπρόσωπου της στην κατηγορία των Pick-Up.
Στις αρχές του έτους, ο επικεφαλής του Διεθνούς Κέντρου Σχεδίασης της εταιρείας είχε αναφέρει πως το μοντέλο παραγωγής που θα προκριθεί τελικά, θα έχει μια σημαντικά τροποποιημένη –και πιο δυναμική- σχεδίαση σε σχέση με το πρωτότυπο Santa Cruz ενώ περίπου την ίδια εποχή αποκαλύφθηκε πως το εν λόγω Pick-Up θα λανσαριστεί και με το λογότυπο της Kia.
Με τις φήμες που διαρρέουν συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο να αναφέρουν πως η επίσημη παρουσίαση του νέου Pick-Up της Hyundai θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2020 (μέχρι το 2021 θα έχει ξεκινήσει λογικά και η εμπορική του πορεία στην ΕΕ), ένα ακόμη σημείο που χρίζει του ενδιαφέροντος είναι πως, η Hyundai εξετάζει ακόμη το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το μελλοντικό της Pick-Up και με αυτοφερόμενο πλαίσιο εκτός του «βασικού» για τα δεδομένα της κατηγορίας, πλαισίου τύπου «σκάλας». Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως, οι φήμες από την αγορά της Αυστραλίας, αναφέρουν πως μια έκδοση με πλαίσιο σκάλας για το μελλοντικό Pick-Up της Hyundai, ενδεχομένως να παρουσιαστεί αργότερα (έως και το 2023), χωρίς φυσικά να μπορούν να επιβεβαιωθούν προς το παρόν.