Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εταιρικές κάρτες καυσίμων AVIN

2.098 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

Οι εταιρικές κάρτες καυσίμων της Avin Oil S.A. εγγυώνται την αποτελεσματική οργάνωση και τον έλεγχο των εφοδιασμών των οχημάτων μιας επιχείρησης με τον βέλτιστο τρόπο. Μάθετε περισσότερα.

Το παρόν στην προσεχή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van» αναμένεται να δώσει και η εταιρεία Avin παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων την ειδική εταιρική κάρτα καυσίμων Avin Card.
Η Avin Card αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για κάθε εταιρικό στόλο, συμβάλλοντας στον αποδοτικότερο έλεγχο και στην αυτόνομη διαχείριση του ανεφοδιασμού των οχημάτων.
Μέσω της εν λόγω κάρτας είναι δυνατός ο καθορισμός των προϊόντων και των υπηρεσιών στα οποία έχει πρόσβαση κάθε όχημα ξεχωριστά ενώ μπορεί να τεθεί και ημερήσιο ή μηνιαίο όριο αγορών για κάθε όχημα.
Συμπληρωματικά, παρέχεται η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο του υπεύθυνου διαχείρισης του στόλου για τις κινήσεις του λογαριασμού κάθε οχήματος.
Παράλληλα, το κορυφαίας ποιότητας πετρέλαιο κίνησης Diesel Best Action που η Avin προσφέρει διασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις σε συνδυασμό με οικονομία και προστασία του κινητήρα σε κάθε όχημα.
Ο αυξημένος αριθμός κετανίων που επιδεικνύει, διασφαλίζει –άμεσα αντιληπτή- αύξηση της απόδοσης του οχήματος παρέχοντας παράλληλα απόλυτη αντιμικροβιακή και αντιδιαβρωτική προστασία, προστασία κατά του πάγου και σημαντική μείωση του θορύβου που εκλύεται κατά τη λειτουργία του κινητήρα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και τον ιστότοπο της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics - Cargo Truck & Van».