Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το «Nissan Off-Roader» είναι πολύ πιθανό να είναι η ονομασία του νέου ιαπωνικού Pick-Up με τον V6 κινητήρα των 3,0λτ. με ισχύ 258 ίππων!

Ετοιμάζεται το «Navara Off Roader»;

6.772 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2018)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η Nissan κατέθεσε αίτηση για τα δικαιώματα αποκλειστικής χρήσης της ονομασίας «Navara Off-Roader» που λογικά θα αφορά στη νέα –ισχυρότερη- έκδοση του μοντέλου.

Όπως έχουμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν, η Nissan εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια νέα, άκρως δυναμική και σημαντικά ισχυρότερη, έκδοση του Navara με στόχο να ανταγωνιστεί επάξια την αντίστοιχη έκδοση «Raptor» του Ford Ranger.
Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι, στις 6 Μαρτίου η ιαπωνική εταιρεία κατέθεσε αίτηση για τα δικαιώματα αποκλειστικής χρήσης μιας ονομασίας και πιο συγκεκριμένα της «Navara Off-Roader»!
Προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως αυτή θα είναι η επίσημη ονομασία μιας μελλοντικής, κορυφαίας από πλευράς επιδόσεων, έκδοσης του Nissan Navara ωστόσο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως, το εν λόγω όχημα θα υιοθετεί τον V6 πετρελαιοκινητήρα των 258 ίππων της Mercedes-Benz, όπως και η κορυφαία έκδοση της νέας X-Class, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Σε κάθε περίπτωση, στην εικόνα του άρθρου, φιλοξενούμε την πρωτότυπη έκδοση «EnGuard Concept» του Navara που η Nissan παρουσίασε στην 66η ΙΑΑ, μέσα στο φθινόπωρο του 2016. Για το συγκεκριμένο εντυπωσιακό πρωτότυπο, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ…