Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τα εγκαίνια της 6ης Διεθνούς Εκθέσεως «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» ενώ για πρώτη φορά φέτος…

… από 4 – 6 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo, θα διοργανωθεί και η έκθεση «Cargo Truck & Van».

Ετοιμη η 6η Διεθνής Έκθεση

2.001 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2017)

Περισσότεροι από 200 εκθέτες καθώς και αρκετές αποστολές από το εξωτερικό έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα διεξαχθεί 4 – 5 – 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Ένας περίπου μήνας απομένει μέχρι τα εγκαίνια της 6ης Διεθνούς Εκθέσεως «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που διοργανώνει  o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics στις 4 – 5 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo.
Το ενδιαφέρον της φέτος εστιάζεται στη διεθνοποίηση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να εδραιώνουν την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά.
Το Διεθνές Συνέδριο της Europlatforms, που για πρώτη φορά θα φέρει το know how από τη διαχείριση ευρωπαϊκών εμπορευματικών κέντρων στην Ελλάδα, οι ξένοι ομιλητές αλλά και η συνέργεια μεταξύ της ναυτιλίας και του κλάδου των Logistics που θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα από το maritime cluster στα φετινά συνέδρια LOGI.C, στο πλαίσιο της έκθεσης, δίνουν έναν αέρα διεθνούς ανάπτυξης στον κλάδο.
Το ελληνικό εθνικό Hub που… γεννιέται, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για μεταφορικές εταιρείες, όσο και 3PL, αλλά και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν όλους τους κρίκους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ ιδιαίτερη κινητικότητα και συμμετοχή παρουσιάζει και η παράλληλη έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που ήδη συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της αγοράς του επαγγελματικού αυτοκινήτου.
Η Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» βελτιώνει διαρκώς και εμπράκτως τις υπηρεσίες της προς όλους του εκθέτες της. Οι εκτός Ελλάδας εκθέτες αλλά και οι εθνικές αποστολές έρχονται για να συνεργαστούν με ελληνικές εταιρείες, τα συνέδρια ανανεώνονται τόσο σε θεματικές όσο και σε συνεργασίες, ενώ μερικά από τα μεγαλύτερα λιμάνια – διαχειριστές, θα δώσουν ενεργητικά το παρόν, στο διεθνές συνέδριο της πρώτης μέρας της έκθεσης, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.
Σας περιμένουμε όλους, εκθέτες και επισκέπτες, για να γιορτάσουμε τα Logistics και να μετατρέψουμε όλοι μαζί το ελληνικό Supply Chain σε διεθνές Value Chain.
Για περισσότερες πληροφορίες, δωρεάν είσοδο στην έκθεση αλλά και συμμετοχές, μείνετε συντονισμένοι στο website της έκθεσης ή και στο ειδησεογραφικό site για την εφοδιαστική αλυσίδα.