Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
EuropeGAS - Αλλαγή δεξαμενής Υγραερίου LPG

EuropeGAS - Αλλαγή δεξαμενής Υγραερίου LPG

EuropeGAS - Αλλαγή δεξαμενής Υγραερίου LPG

  • EuropeGAS - Αλλαγή δεξαμενής Υγραερίου LPG
  • EuropeGAS - Αλλαγή δεξαμενής Υγραερίου LPG
  • EuropeGAS - Αλλαγή δεξαμενής Υγραερίου LPG

EuropeGAS - Αλλαγή δεξαμενής Υγραερίου LPG

4.850 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2023)

Χρήσιμες συμβουλές και προσφορές από την EuropeGAS για την αντικατάσταση δεξαμενής υγραερίου του οχήματος σας.

Μήπως έφτασε η ώρα για την αλλαγή δεξαμενής υγραερίου- LPG του αυτοκινήτου σας; Έχετε σύστημα υγραερίου στο αυτοκίνητό σας για 10 ή περισσότερα χρόνια;

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με βάση τη νομοθεσία, πρέπει να αντικαθίσταται με τη συμπλήρωση 10 ετών από την κατασκευή της (όχι από την ημερομηνία που τοποθετήθηκε). Επίσης, η αντικατάσταση της δεξαμενής υγραερίου πρέπει να δηλώνεται σε ΚΤΕΟ επιλογής του ιδιοκτήτη (ιδιωτικό ή δημόσιο) μέσα σε διάστημα τριάντα ημερολογιακών ημερών.
 

Η EuropeGAS δίνει τη λύση με οικονομία, ασφάλεια και αμεσότητα. Αντικαθιστά αυθημερόν την παλιά δεξαμενή LPG του οχήματός σας με μια ολοκαίνουργια ευρωπαϊκή υψηλής ποιότητας και αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, με τη 10ετή εγγύηση της EuropeGAS.
 
Το συνολικό κόστος για τοποθέτηση της νέας δεξαμενής LPG, μαζί με δωρεάν έλεγχο όλου του συστήματος υγραεριοκίνησης, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, ξεκινά από 150 ευρώ (συν ΦΠΑ). Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις μέσω κάρτας.
 
Η Europegas, είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού, κατασκευής, εγκατάστασης και προώθησης συστημάτων υγραεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG. Οι τομείς που επενδύουμε στην εταιρεία μας είναι η Καινοτομία, η Ποιότητα και η Υποστήριξη. Με την πολυετή εμπειρία και την τεχνική υποστήριξη σε τουλάχιστον 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, δίνει επιπλέον υπηρεσίες για μια νέα εγκατάσταση κιτ LPG, όπως είναι -μεταξύ άλλων- 5 χρόνια εγγύησης του συστήματος, ανταλλακτικά και διάγνωση.
 
Επιπλέον, η EuropeGAS είναι σε θέση να καλύψει και τους κατόχους αυτοκινήτων με σύστημα υγραεριοκίνησης, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το σύστημα LPG που έχει εγκατασταθεί από πριν (μπορεί να αγόρασαν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με υγραέριο). Παρέχει αντικατάσταση ολόκληρου του παλαιού συστήματος ή και επιμέρους εξαρτημάτων μαζί με δωρεάν έλεγχο, αυθημερόν service και ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής.
 
 
EuropeGAS Hellas 
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
Ελληνικό (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444
email : [email protected]
Site: europegas.com.gr
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε