Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η δυνατότητα χρήσης αερανάρτησης και στις heavy-duty εκδόσεις χωματουργικών φορτηγών, έχει σημαντικά οφέλη στην αποδοτικότητα τους.

Αερανάρτηση πίσω άξονα σε συνδυασμό με κινητήριο εμπρός άξονα στο FMX

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός διασφαλίζει το μέγιστο επίπεδο άνεσης ακόμη και στα οχήματα με μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς. 
Αν και η χρήση φύλλων σούστας προτιμάται συνήθως στις εφαρμογές όπου τα φορτία είναι ιδιαίτερα μεγάλα, η χρήση της αερανάρτησης επιτρέπει τις κατάλληλες ρυθμίσεις αναλόγως του φορτίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και της… ποιότητας κύλισης καθώς και τη μείωση της φθοράς των μηχανικών του μερών, κατά την κίνηση εντός δρόμου. 
Επιπρόσθετα, εξαιτίας της μείωσης των κραδασμών, ειδικά όταν το όχημα δεν μεταφέρει φορτίο, ο οδηγό μπορεί να διατηρήσει υψηλότερες μέσες ωριαίες ταχύτητες στις ανώμαλες διαδρομές εντός του εργοταξίου, με αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των δρομολογίων ανά βάρδια. 
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως, πέραν της αυξημένης άνεσης που προσφέρει, η αερανάρτηση της Volvo Trucks διασφαλίζει ελάχιστη απόσταση από το έδαφος της τάξης των 300χλστ., γεγονός που εγγυάται την αποτελεσματική προστασία των ευπαθών τμημάτων του οχήματος. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volvo - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ