Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ευκολία κίνησης επί παντός εδάφους

3.968 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2015)

Πιστή στην προσπάθεια αέναης βελτίωσης των οχημάτων της προκειμένου να προσφέρουν όσο το δυνατόν πληρέστερες υπηρεσίες στους πελάτες της, η Volvo Trucks παρουσίασε μια σειρά νέων τεχνολογικών αναβαθμίσεων για τα οχήματα του κλάδου των κατασκευών που τα καθιστούν αποδοτικότερα, ασφαλέστερα και πιο άνετα στον χειρισμό ακόμη και κάτω από τις δυσμενέστερες συνθήκες.

ΗVolvo Trucks προσφέρει πολλές και άκρως αποδοτικές προτάσεις οχημάτων για τον απαιτητικό κλάδο των κατασκευών όπως οι 4κίνητες εκδόσεις του Volvo FL με μεικτό βάρος έως 18t., οι αντίστοιχες εκδόσεις του FE με μεικτό έως 26t. και οι σειράς φορτηγών FH και FH16. Ωστόσο, η αναμφισβήτητη… αιχμή του δόρατος» στη γκάμα της είναι το FMX. 
H πρώτη γενιά της εν λόγω σειράς οχημάτων παρουσιάστηκε το 2010 ενώ, το 2013 ακολούθησε η πλήρως ανανεωμένη έκδοση του που, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε πολλαπλά νέα στοιχεία όπως το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης «Volvo Dynamic Steering». Η εξέλιξη του FMX ουσιαστικά… δεν σταμάτησε ποτέ καθώς πριν από λίγο καιρό, η σουηδική εταιρεία παρουσίασε μια ακόμη τεχνολογική καινοτομία που αφορούσε στο σύστημα μετάδοσης της κίνησης του με την ονομασία «Automatic Traction Control». 
Ωστόσο, σαν να μην έφτανε αυτό, ήδη η Volvo Trucks ανακοίνωσε πως μια επιπλέον σειρά τεχνολογικών καινοτομιών αναμένεται να υιοθετηθούν σύντομα από το FMX προκειμένου να το καταστήσουν πιο αποδοτικό, ασφαλές και άνετο στη χρήση. Ας τις δούμε αναλυτικά…