Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαδίκτυο, η Kia επεξεργάζεται εκ νέου το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο προσεχές μέλλον ένα νέο μοντέλο Pick-Up.

Στην εικόνα που παρουσιάζουμε, οι ομοιότητες του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματος με το νέο Sorento είναι πάντως εμφανείς.

Φήμες για ένα νέο Pick-Up από την Kia

3.810 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2015)

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία πως, η Kia επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των Pick-Up.

Αρκετές φορές στο παρελθόν, η Kia απασχόλησε το διαδίκτυο με φήμες που ανέφεραν πως εξετάζει το ενδεχόμενο της παρουσίασης ενός νέου μοντέλου και μάλιστα στην κατηγορία των Pick-Up.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του 2004, η εταιρεία είναι παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο Pick-Up με την ονομασία «Mojave» ωστόσο, τα πλάνα της δεν προχώρησαν.

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες θέλουν να… αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της εταιρείας στην εξέλιξη ενός νέου εκπροσώπου για την κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών ωστόσο, τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο καθώς, επίσημη επιβεβαίωση από την Kia δεν υπάρχει.

Παρόλα αυτά, αρκετοί σχεδιαστές με αρκετές πληροφορίες από τα… ενδότερα των διεθνών αυτοκινητοβιομηχανιών, έσπευσαν να δημιουργήσουν αρκετές ψηφιακές απεικονίσεις του φημολογούμενου νέου Pick-Up της Kia, όπως αυτή που σας παρουσιάζουμε.

Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω πρόγραμμα της Kia προσεχώς…