Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Ford F-150: Πιο «σκληρόπετσο» από το Tesla Cybertruck σε τεστ αντοχής (+vid)

3.706 Επισκέψεις στο άρθρο
Ford F-150: Πιο «σκληρόπετσο» από το Tesla Cybertruck σε τεστ αντοχής (+vid)

- Έσπασε σε δοκιμή το πλαίσιο του Cybertruck, λύγισε αλλά άντεξε το πλαίσιο του F-150
- Το ενισχυμένο ατσάλι του F-150 κάνει τη διαφορά σε σχέση με το αλουμίνιο του Cybertruck

Έσπασε σε δοκιμή το πλαίσιο του Cybertruck, λύγισε αλλά άντεξε το πλαίσιο του F-150

Ο Cody Detwiller, κατά κόσμον WhistlinDiesel, είναι γνωστός YouTuber που ειδικεύεται στο να υποβάλλει διάφορα οχήματα σε ακραία τεστ, προκειμένου να εξακριβώσει τα όρια της... κράσης τους.
Έτσι έπραξε λοιπόν και με το Cybertruck της Tesla, το οποίο, κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης ενός F-150, βρέθηκε με το πίσω μέρος του πλαισίου και τον κοτσαδόρο ρυμούλκησης σπασμένα και αποκολλημένα από το υπόλοιπο όχημα.
Συνακόλουθα, ύστερα από τις διαδοχικές διαμαρτυρίες των οπαδών του Pick-Up της Tesla, ο Detwiller αποφάσισε να τεστάρει τις αντοχές και του F-150 της Ford, με τα αποτελέσματα να είναι σαφώς πιο… ενθαρρυντικά. Προκειμένου να το πετύχει, επιστράτευσε έναν εκσκαφέα για την ανύψωση του πίσω μέρος του οχήματος της Ford σε ύψος ενάμισι μέτρου περίπου, που στη συνέχεια το άφηνε απότομα ώστε να προσγειωθεί πάνω σε μια τσιμεντένια κατασκευή. Μάλιστα, η συγκεκριμένη διαδικασία επαναλήφθηκε – όχι μια και δυο, αλλά - δεκάδες φορές, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, καθώς το πίσω μέρος του F-150 ναι μεν λύγισε, ωστόσο σε αντίθεση με το ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Tesla δεν έσπασε.            
 

Συνέχεια του άρθρου >>>