Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ford PRO: Για 8η συνεχή χρονιά στην κορυφή των πωλήσεων

Ford PRO: Για 8η συνεχή χρονιά στην κορυφή των πωλήσεων

4.957 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2023)

Οι επαγγελματίες για 8η συνεχή χρονιά επιλέγουν τη Ford Pro και την οδηγούν στην κορυφή των πωλήσεων της Ευρώπης.

Στην 1η θέση για 8η συνεχή χρονιά

Για το 2022, η Ford PRO βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων της Ευρώπης, σηματοδοτώντας την όγδοη συνεχή χρονιά ως «ηγέτης» στην κατηγορία και ένα νέο ρεκόρ στον κλάδο.
 

Αύξηση μεριδίου αγοράς σε 11 ευρωπαϊκές χώρες

Η Ford PRO, το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Ford, κατέγραψε το υψηλότερο συνολικό μερίδιο αγοράς της με 15,0%, αυξάνοντας το μερίδιο της ανά έτος σε έντεκα συνολικά χώρες της Ευρώπης. «Η δημιουργία του νέου ρεκόρ οκτώ συνεχόμενων ετών στην ηγετική θέση της ευρωπαϊκής αγοράς, δείχνει πόσο πολύ οι εμπορικοί πελάτες μας βασίζονται στα φορτηγά και τα pickup της Ford για να προσφέρουν στην επιχείρησή τους. Καθώς αναπτύσσουμε τη μοναδική μας πλατφόρμα λογισμικού, χρέωσης και υπηρεσιών σε όλη την Ευρώπη, είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι η Ford Pro παραμένει ο αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών μας για την παραγωγικότητα», δήλωσε ο Hans Schep, γενικός διευθυντής της Ford Pro.
 

Το Ford Transit Custom ήταν η αιχμή της επιτυχίας

Η αιχμή της επιτυχίας ήταν το Ford Transit Custom, που πέρυσι ήταν και πάλι το van ενός τόνου με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Το Transit Custom ήταν επίσης το όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις συνολικά στη Βρετανία, όπου η Ford επέκτεινε την ηγετική της θέση στην αγορά για 57 συνεχόμενα χρόνια. Η Ford Pro πέρυσι ανακοίνωσε το πλήρως ηλεκτρικό E-Transit Custom, τον ηλεκτρικό διάδοχο του μοντέλου, το οποίο από την έναρξη των πωλήσεών του προηγείται στις μηνιαίες πωλήσεις της κατηγορίας των ηλεκτρικών van δύο τόνων.
 

Το Ford Ranger, το πιο δημοφιλές pick-up για 8η χρονιά

Το 2022, η εταιρεία παρουσίασε το ολοκαίνουργιο pickup Ford Ranger, ενισχύοντας έτσι τη θέση της στην κατηγορία, ενώ ταυτόχρονα σημείωσε οκτώ διαδοχικά χρόνια ως το πιο δημοφιλές pickup της Ευρώπης.

Η Ford Pro αποκάλυψε επίσης την ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού, φόρτισης, εξυπηρέτησης και χρηματοδότησης, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιταχύνει την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών σε όλη την Ευρώπη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε