Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμικό, πλούσια εξοπλισμένο και με κινητήρα 180 ίππων, το νέο Traveller VIP κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για τις δερμάτινες επενδύσεις παντού αλλά και τα προηγμένα συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος…

… ενώ πολλαπλές είναι οι επιλογές ως προς τη χωροταξική διαρρύθμιση της 2ης και της 3ης σειράς καθισμάτων για τους επιβάτες.

Για VIP «ταξιδιώτες»!

3.267 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά σας μεταφέρουμε τις –εξαιρετικές- εντυπώσεις μας από το πολυτελές και δυναμικό νέο Peugeot Traveller VIP με το εντυπωσιακό επίπεδο εξοπλισμού!

Η Peugeot Professionnel πραγματοποίησε μια κίνηση ματ στη σκακιέρα του κλάδου των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων –και όχι μόνο- λανσάροντας τη νέα πολυθέσια επιβατική έκδοση του Traveller, σε δύο εκδόσεις αμαξώματος.
Το αρκτικόλεξο «VIP» που περιλαμβάνεται στην ονομασία της εν λόγω έκδοσης, μόνο τυχαία δεν βρίσκεται εκεί καθώς το Traveller VIP έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που συνδυάζεται με κόστος αγοράς, σχεδόν στο μισό των αντίστοιχων προτάσεων του ανταγωνισμού, καθιστώντας το γαλλικό μοντέλο μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες του.