Η BMW παρουσίασε μια ειδική έκδοση του μοντέλου X7 διασκευασμένου σε Pick-Up.

Με την αφαίρεση της 3ης σειράς καθισμάτων και του σχετικού τμήματος της οροφής, έχει διασφαλιστεί χώρος φόρτωσης μήκους 2,03μ.

… ο οποίος φέρει επένδυση από πολυμερές με προσμείξεις ανθρακονημάτων καθώς και ξυλεία τύπου τικ.

H BMW X7 έγινε Pick-Up!

Οι επισκέπτες της έκδοσης «BMW Motorrad Days» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα πρωτότυπο Pick-Up από τη γερμανική εταιρεία, βασισμένο στο μοντέλο X7 xDrive 40i με απόδοση 335 ίππων!

 
Παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της BMW έχουν επανειλημμένα τονίσει στο παρελθόν πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν προτίθεται να λανσάρει, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον, κάποιο μοντέλο στην κατηγορία των Pick-Up, κατά τη διάρκεια της έκθεσης μοτοσικλέτας «BMW Motorrad Days» στην Γερμανία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ένα Pick-Up με το λογότυπο της BMW.
Το εν λόγω πρωτότυπο αποτελεί μια ειδική έκδοση του μοντέλου X7 που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης της εταιρείες, μέσω μιας διαδικασίας που διήρκεσε μόλις 10 μήνες.
Σε ότι αφορά στη σχεδίαση και τις τροποποιήσεις στη δομή του μοντέλου σε σχέση με τη συμβατική έκδοση της X7, οι σπουδαστές ουσιαστικά αφαίρεσαν την τρίτη σειρά καθισμάτων καθώς και την οροφή του οχήματος, γεγονός που μεταφράζεται και σε μείωση του συνολικού απόβαρου κατά 199,6 κιλά.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός επίπεδου –ανοιχτού- χώρου φόρτωσης με μήκος 2.032 χλστ., ο οποίος φέρει επένδυση από πολυμερές ενισχυμένο με προσμείξεις ανθρακονημάτων καθώς και ξυλεία τικ (teak), προκειμένου να διατηρηθεί χαμηλό το απόβαρο.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, η έκδοση της X7 που χρησιμοποιήθηκε ήταν η xDrive 40i, γεγονός που μεταφράζεται σε απόδοση 335 ίππων και μέγιστη ροπή 447Nm για τον 6κύλινδρο (σε σειρά) υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 3,0λτ.


 
ΕΙΚΟΝΕΣ
bmwx7pickupconcept2019x
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ