Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η DAF Trucks θα παρουσιάσει με υπερηφάνεια τις καινοτομίες ολόκληρης της ιστορίας της.

H DAF στην ΙΑΑ 2018

3.060 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2018)

Έμφαση στην καινοτομία και τα νέα της φορτηγά θα δίνει η παρουσία της DAF στην προσεχή ΙΑΑ που θα γίνει στο Ανόβερο. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Η DAF Trucks θα παρουσιάσει με υπερηφάνεια τις καινοτομίες ολόκληρης της ιστορίας της στο IAA 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ανόβερο από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Από το κλασσικό DAF A1600 του 1967 έως το φορτηγό του μέλλοντος DAF CF Electric Innovation, τα οποία και θα εμφανίζονται στο περίπτερο της DAF Trucks στην αίθουσα 17, μαζί με τις τελευταίες σειρές LF, CF και XF, η DAF θέλει να αποτελέσει το σημείο αναφοράς.

Τα οχήματα DAF που θα εμφανιστούν στο IAA περιλαμβάνουν το LF για μεταφορά διανομής, το ευέλικτο CF για μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών και τη ναυαρχίδα XF για βαριά οχήματα. Το φορτηγό διανομής LF πήρε το βραβείο «Φορτηγό της χρονιάς 2018» στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ τα CF και XF ψηφίστηκαν ως «Διεθνή φορτηγά της χρονιάς 2018» χάρη σε μια σειρά τεχνικών καινοτομιών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου κατά 7%.

CF Electric Innovation Truck
Παράλληλα με τα LF, CF και XF, η DAF παρουσιάζει ένα από τα Innovation φορτηγά της: το DAF CF Electric. Το CF Electric είναι ένας τράκτορας 4x2 που αναπτύχθηκε για διανομή προϊόντων μέχρι 40 τόνων μέσα σε αστικές περιοχές. Το όχημα χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία E-Power της VDL για πλήρη ηλεκτρική λειτουργία. Το CF Electric έχει αυτονομία περίπου 100 χιλιομέτρων ενώ  η εταιρεία ισχυρίζεται πως η ταχεία φόρτιση των μπαταριών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 30 λεπτά, ενώ η πλήρης φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 1,5 ώρες. Η πρώτη σειρά CF φορτηγών θα τεθεί σε δοκιμές αυτή τη χρονιά

Έκδοση 90ης επετείου
Ένα από πράγματα που αξίζει να δει κανείς στο IAA είναι η έκδοση DAF XF 90th Anniversary Edition. Αυτό το φορτηγό μνημονεύει την ίδρυση του DAF το 1928 και διαθέτει ένα πακέτο προαιρετικών επιλογών, μοναδικά στοιχεία εξωτερικού σχεδιασμού, καθώς και τον ισχυρότερο κινητήρα PACCAR MX-13 των 530 ίππων. Το περίφημο ιστορικό λογότυπο της DAF παρουσιάζεται με υπερηφάνεια στο μπροστινό μέρος του φορτηγού, στις πλευρές και στο πίσω μέρος της καμπίνας, καθώς και στο πολυτελές, πλήρως δερμάτινο επικαλυμμένο εσωτερικό.