Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολλά και άκρως σημαντικά αναμένεται να είναι τα εκθέματα της εταιρείας «Η Δήμητρα» στην 12η Agrothessaly 2019.

Η «Δήμητρα Α.Ε.» στην Agrothessaly 2019

3.602 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2019)

«H Δήμητρα» Α.Ε. συμμετέχει δυναμικά και στη φετινή 12η Agrothessaly 2019 παρουσιάζοντας μια πληθώρα εκθεμάτων που περιλαμβάνουν από τρακτέρ και ελαστικά έως πάσης φύσεως παρελκόμενα.

«Η Δήμητρα» Α.Ε. συμμετέχει εκ νέου στην 12η Πανελλήνια Γεωργική Έκθεση Agrothessaly (Τέντα Β – Περίπτερο 32) με πληθώρα εκθεμάτων και σημαντικές λύσεις για τους πελάτες της.
Εκτός από τα γνωστά εξωχώραφα μοντέλα της Zetor, θα παρουσιαστεί και το νέο εύχρηστο μικρό τρακτέρ HORTUS, ένα μοντέλο ιδανικό για εργασία σε μικρές φάρμες, πάρκα, κήπους, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.ά.
Όσον αφορά στη γκάμα της Lamborghini, θα παρουσιαστούν πολλά δενδροκομικά και αμπελουργικά μοντέλα, μεταξύ αυτών και τα δημοφιλή στην ελληνική αγορά, SPIRE F/S, SPIRE F TARGET και RF TREND, καθώς και το δενδροκομικό SPIRE F 80, εξοπλισμένο με τη νέα σύγχρονη καμπίνα χαμηλού ύψους SPECIAL CAB.
Την πρώτη εμφάνιση του θα κάνει και το νέο υπερσύγχρονο δενδροκομικό SPIRE S VRT, ένα μοναδικό τρακτέρ, ιδανικό για εργασία τόσο σε δενρδροκομικές καλλιέργειες, όσο και σε αμπελώνες.
Το εν λόγω μοντέλο διαθέτει καινοτόμα τεχνολογία με το νέο σύστημα συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης VRT, καμπίνα με νέο σχεδιασμό και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών που προσφέρουν ότι πιο σύγχρονο σε εργονομία και άνεση.
Στην Agrothessaly 2019 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και το νέο εξωχώραφο μοντέλο SPIRE TREND 70 των 100 ίππων. Το νέο, σύγχρονο και ευέλικτο εξωχώραφο τρακτέρ της Lamborghini, εγγυάται αξιοπιστία και αποδοτικότητα σε κάθε εργασία. Τα βλέμματα όλων, αυτόματα θα στραφούν στο επιβλητικό εξωχώραφο μοντέλο SPARK 140 VRT. Το νέο αυτό μοντέλο της σειράς SPARK, που θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην έκθεση, είναι εξοπλισμένο με το σύγχρονο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης ταχύτητας, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και την πιο προηγμένη τεχνολογία στην κατηγορία του.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως "Η Δήμητρα" Α.Ε. αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο για τα αγροτικά και βιομηχανικά ελαστικά των εταιρειών Mitas, Cultor, Michelin, Kleber και Taurus, ενώ εισάγει γεωργικά μηχανήματα όπως π.χ. φρέζες και καταστροφείς του ιταλικού Οίκου Terranova, φορτωτές από τη Τσεχία της Traclift, χορτοκοπτικά τσέχικης κατασκευής της Agrostroj Pelhrimov καθώς και καμπίνες ευρωπαϊκών προδιαγραφών τύπου Special Cab