Ο Δήμος Φυλής παραχώρησε ένα κτήριο – έδρα καθώς και 8 νέα Nissan Navara στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Τα 8 διπλοκάμπινα Nissan Navara που παρέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής…

… έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Νικ.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. για να καλύπτουν απόλυτα το δύσκολο επιχειρησιακό της έργο.

Μάλιστα, κατά την παράδοση των οχημάτων και τα εγκαίνια του νέου κτηρίου, το παρόν έδωσε και ο πρωθυπουργός της χώρας, κ. Α. Τσίπρας.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενισχύεται με Nissan Navara

Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών της δυνατοτήτων, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής παρέλαβε 8 νέα Nissan Navara DC από τον Δήμο Φυλής.

 
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Φυλής παραχώρησε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής 8 νέα διπλοκάμπινα Nissan Navara ενώ, εκτός των εν λόγω οχημάτων, παραχωρήθηκε και ένα κτήριο που θα στεγάζει τις υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης. Μάλιστα στην τελετή εγκαινίων και παράδοσης του κτηρίου και των Nissan Navara, το παρόν έδωσαν ο πρωθυπουργός, υπουργοί, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ο Δήμαρχος Φυλής αλλά και αξιωματούχοι της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Σε ότι αφορά στα οχήματα που παρέλαβε η Υποδιεύθυνση Αττικής, έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από την Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., προκειμένου να καλύπτουν το απόλυτα το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδίως σε δύσβατες περιοχές.
 
 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ