Η Euro Repar Car Service είναι μια νέα εταιρεία συντήρησης και επισκευής όλων των τύπων οχημάτων που ξεκινά τις δραστηριότητες της στην ελληνική αγορά.

Η Euro Repar Car αλλάζει το service

Η Aiglon A.E., μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, ανέλαβε την ανάπτυξη του δικτύου της Euro Repar Car στην Ελλάδα, μιας θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου PSA που εξειδικεύεται στον κλάδο της συντήρησης οχημάτων.

 
Η εταιρεία Euro Repar Car Service, μέλος του Ομίλου PSA, έχει να επιδείξει ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που αριθμεί περισσότερα από 4.000 συνεργεία οχημάτων με απώτερο στόχο, την αύξηση τους στα 10.000 σημεία παγκοσμίως έως το τέλος του 2021.
Με τη βασική της φιλοσοφία να συνοψίζεται στη φράση: «Ανταπόκριση στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματος τους», τα συνεργεία του δικτύου Euro Repar Car Service ικανοποιούν πλήρως τους πελάτες εκείνους που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματος τους, χωρίς ωστόσο συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητα των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, η Euro Repar Car Service προσφέρει:
  • Συντήρηση και επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων
  • Διετή εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασία
  • Σχέση ποιότητας / τιμής με το μεγαλύτερο όφελος σε όλη την ελληνική αγορά.
  • Πληρέστατη και άμεσα διαθέσιμη γκάμα ανταλλακτικών με πιστοποιημενες προδιαγραφές.
Πληροφοριακά αναφέρουμε πως, την επένδυση και ανάπτυξη της Euro Repar Car Service στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρεία Aiglon A.E., μέλος του Ομίλου Συγγελίδη.
Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι τα τέλη του 2021, το δίκτυο της Euro Repar Car Service να αποτελείται από 100+ σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης, προσφέροντας Πανελλαδική κάλυψη.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ