Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με τις νέες επενδύσεις ύψους 750 εκ., η Ford έχει δαπανήσει συνολικά 3 δις ευρώ στη γραμμή παραγωγής που διατηρεί στη Βαλένθια από το 2011.

Η Ford επενδύει στη Βαλένθια

3.051 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2017)

Επενδύσεις άνω των 750 εκ. ευρώ αναμένεται να δεχθεί η γραμμή παραγωγής της Ford στη Βαλένθια όπου μεταξύ άλλων κατασκευάζονται και τα μοντέλα Transit Connect και Tourneo Connect.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της γραμμής παραγωγής της στη Βαλένθια, η Ford αναμένεται να επενδύσει περίπου 750 εκ. ευρώ σε αυτή, με το συνολικό ύψος των κεφαλαίων που έχουν δαπανηθεί στο εν λόγω εργοστάσιο από το 2011 να ανέλθουν στα 3 δις ευρώ!
Απασχολώντας περισσότερους από 8.000 εργαζόμενους, η εν λόγω γραμμή παραγωγής της Ford είναι από τις μεγαλύτερες στην Ισπανία με το Kuga να είναι το μοντέλο που κατέχει τη… μερίδα του λέοντος (50%) στα οχήματα που παράγονται σε αυτή.
Ωστόσο, από το 1976 όταν και ξεκίνησε η λειτουργία της, από τις πύλες της γραμμής παραγωγής της Ford στη Βαλένθια έχουν εξέλθει περισσότερα από 12 εκ. οχήματα καθώς και 16 εκ. κινητήρες.
Μάλιστα, πέραν του Kuga, στο εν λόγω εργοστάσιο κατασκευάζεται το Transit Connect καθώς και οι επιβατικές του εκδόσεις (Tourneo Connect) όπως επίσης και τα μοντέλα Mondeo, S-Max και Galaxy.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το 90% της παραγωγής της Ford στη Βαλένθια εξάγεται σε περισσότερες από 75 χώρες.