Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford εισάγει ένα νέο πακέτο υπηρεσιών το οποίο υποστηρίζει πως μπορεί να εξοικονομήσει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις έως και 20% από το κόστος συντήρησης των επαγγελματικών οχημάτων.

Η Ford μειώνει το κόστος στα σέρβις

2.049 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2018)

Η Ford εισάγει ένα νέο πακέτο υπηρεσιών το οποίο υποστηρίζει πως μπορεί να εξοικονομήσει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις έως και 20% από το κόστος συντήρησης των επαγγελματικών οχημάτων.

Συγκεκριμένα η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν εξ αρχής ένα πακέτο υπηρεσιών συντήρησης, είτε με τα χιλιόμετρα, είτε με τα χρόνια, είτε με τον αριθμό των επισκέψεων, το οποίο μπορεί να αγοραστεί και ως μέρος ενός νέου πακέτου χρηματοδότησης οχημάτων.
 
Έτσι η μάρκα υποστηρίζει πως έχοντας προγραμματισμένο εξ αρχής το πλάνο των σέρβις σε συνδυασμό με την αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών από εκπαιδευμένους τεχνικούς της Ford, θα διασφαλίσει ότι τα οχήματα θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον επισημαίνει πως η προπληρωμή του σέρβις μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι 20% σε σχέση με τα μεμονωμένα ραντεβού, ενώ παράλληλα επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις να υπολογίσουν τα έξοδα αυτά στον προϋπολογισμό με ακρίβεια και να προστατευτούν από τον πληθωρισμό των τιμών.    

Τα νέα προγράμματα εξυπηρέτησης Ford Protect θα προσφερθούν πρώτα στους πελάτες της Ford στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τον Νοέμβριο, πριν ξεκινήσουν να κυκλοφορούν στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2019.
 
«Τα νέα προγράμματα εξυπηρέτησης Ford Protect έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν το κόστος ιδιοκτησίας και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στον προϋπολογισμό», δήλωσε ο John Cooper, αντιπρόεδρος της Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Πελατών της Ford Ευρώπης. «Τα εξειδικευμένα μας κέντρα βοηθούν επίσης τις εταιρείες να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους με βελτιωμένη υποστήριξη, όπως ώρες λειτουργίας αργά το βράδυ, υπηρεσία συλλογής και παράδοσης οχημάτων ή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών».