Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Ford σας προσέχει και μέσα στην πανδημία

2.536 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2020)

Ανακαλύψτε τα προηγμένα πρωτόκολλα ασφάλειας και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που η Ford έχει να προσφέρει στους πελάτες της –και- λόγω της πανδημίας.

Δεδομένων και των πολλαπλών προκλήσεων και απαιτήσεων που δημιουργεί η εποχή της πανδημίας που διανύουμε, η Ford Motor Ελλάς έχει υιοθετήσει πολλαπλά πρωτόκολλα ασφάλειας αλλά και πρωτοποριακές υπηρεσίες που της επιτρέπουν να στέκεται στο πλευρό των πελατών της, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες τους.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε τη νέα Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρισης Ραντεβού, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να κλείσει γρήγορα και εύκολα ένα ραντεβού σε κάποιο από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές του δικτύου της Ford, επωφελούμενος ταυτόχρονα και από επιπρόσθετες Εκπτώσεις στο κόστος των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης ή επισκευής του οχήματος του.
Η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτήν καθώς και τα προβλεπόμενα –στην παρούσα φάση- Οφέλη εδώ ή στο video που σας προσφέρουμε.
 

Παράλληλα, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η εταιρεία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω της πανδημίας COVID-19, μπορείτε να βρείτε εδώ