Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
Η IVECO είναι έτοιμη για το ράλι Dakar 2023

Η IVECO είναι έτοιμη για το ράλι Dakar 2023

  • Η IVECO είναι έτοιμη για το ράλι Dakar 2023
  • Η IVECO είναι έτοιμη για το ράλι Dakar 2023

Η IVECO είναι έτοιμη για το ράλι Dakar 2023

3.968 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2022)

Η IVECO θα αγωνιστεί στο 45ο Ράλι Ντακάρ, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη και την αξιοπιστία των φορτηγών της με δύο νέες ομάδες, την Boss Machinery Team de Rooy IVECO και την Eurol Team de Rooy IVECO.

H IVECO με δύο νέες ομάδες στο φετινό Ντακάρ

Η IVECO θα συμμετάσχει για άλλη μια φορά στον ιστορικό αγώνα του Ντακάρ με δύο νέες ομάδες: την Boss Machinery Team de Rooy IVECO και την Eurol Team de Rooy IVECO. Αμφότερες οι ομάδες «τρέχουν» σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του Dakar, του πιο ακραίου αγώνα ράλι στον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη φορά στη Σαουδική Αραβία από τις 31 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 15 Ιανουαρίου 2023.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Απόδοση έως και 1000 ίππους

Η IVECO θα είναι ο επίσημος προμηθευτής των δύο ομάδων και θα τους παρέχει οχήματα, κινητήρες και ανταλλακτικά. Κάτω από το καπό των φορτηγών IVECO Powerstar, βρίσκονται οι κινητήρες IVECO Cursor 13 με ισχύ έως και 1000 ίππους, ειδικά σχεδιασμένοι από την FPT Industrial – την αδελφή μάρκα του Ομίλου Iveco με παγκόσμια παρουσία στο χώρο και ειδίκευση στις προηγμένες τεχνολογίες μετάδοσης κίνησης. Επιπλέον, τα αγωνιστικά φορτηγά διαθέτουν τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τη ρύθμιση της ανάρτησης και τα συστήματα φουσκώματος ελαστικών.
 

Ο φετινός αγώνας πιο απαιτητικός από ποτέ

Ο φετινός αγώνας ράλι Ντακάρ επιστρέφει στη Σαουδική Αραβία με μια νέα διαδρομή, όπου θα διαγωνιστούν 365 οχήματα. Οι αγωνιζόμενοι θα διανύσουν συνολική απόσταση άνω των 8.500 χιλιομέτρων σε επικίνδυνο έδαφος, ξεκινώντας από τις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας και περνώντας τη γραμμή τερματισμού στο Damman, στην απέναντι πλευρά της Αραβικής Χερσονήσου. Το επίπεδο δυσκολίας έχει αυξηθεί για άλλη μια φορά, βάζοντας τους πιλότους σε μία δοκιμασία σχεδόν 5.000 χλμ ειδικών και 14 στάδια, στα οποία περιλαμβάνεται μια τετραήμερη πορεία μέσα από τους αμμόλοφους του Empty Quarter και μια σκηνή «Μαραθώνιου», όπου τα πληρώματα και τα φορτηγά ράλι θα διαγωνιστούν χωρίς βοήθεια.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »