Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμική και πολυσύνθετη ήταν η παρουσία της MAN Ελλάς στην 1η Cargo Truck & Van Expo που διοργανώθηκε στο Metropolitan Expo από 4-6 Νοεμβρίου.

H ΜΑΝ στην «Cargo Truck & Van Expo 2017»

2.296 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2017)

Η MAN Ελλάς σε συνεργασία με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα της, Helma A.E., συμμετείχε στην «1η Cargo Truck & Van Expo» στο πλαίσιο της 6ης διεθνούς έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

Κατά τη διάρκεια της 1ης Cargo Truck & Van Expo που διοργανώθηκε από 4 – 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, οι επισκέπτες στο περίπτερο της MAN Ελλάς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπευθύνους πωλήσεων της Helma A.E. για ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της MAN, από λύσεις για αστικές διανομές, έως τον δυναμικό και άκρως αποδοτικό ελκυστήρα TGX EfficientLine 3 καθώς και για τις λύσεις που προσφέρονται από τον χώρο των μεταχειρισμένων οχημάτων μέσω του προγράμματος «MAN TopUsed».
Φυσικά, σημείο αναφοράς της έκθεσης αποτέλεσε ο μοναδικός, συλλεκτικός ελκυστήρας «MAN TGX PerformanceLine Edition», στην πρώτη του πανελλαδική παρουσίαση – ένα μοναδικό όχημα, το Νο. 95 από τα 100 μόλις οχήματα που κατασκευάστηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός της ΜΑΝ Ελλάς, με ξεχωριστή κλήρωση για κάθε ημέρα. Ο νικητής του Σαββάτου (4/11), κ. Νίκος Κωτσιόπουλος, κέρδισε αυθεντικά αξεσουάρ και είδη ένδυσης ΜΑΝ, αξίας 250 ευρώ, όπως και ο νικητής της Δευτέρας (6/11), κ. Νώντας Βασιλείου. Ο κ. Κων. Πανώρης ήταν ο νικητής της μεγάλης κλήρωσης της Κυριακής (5/11), που απολαμβάνει ήδη νέα ελαστικά για το επαγγελματικό του όχημα, αξίας 700 ευρώ.
Πέραν όλων αυτών, κατά τη διάρκεια της 1η Cargo Truck & Van Expo πραγματοποιήθηκε και η πανελλαδική παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας logistics & μεταφορών με την ονομασία «RIO».
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με ταυτόχρονη παρουσία υπεύθυνου από τα κεντρικά της MAN, η πλατφόρμα RIO παρουσιάστηκε και στο παράλληλο πρόγραμμα συνεδρίων της έκθεσης, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν την ευκαιρία μιας πρώτης γνωριμίας με την –ανοιχτής φιλοσοφίας, πελατοκεντρική αυτή πλατφόρμα που λανσάρεται πανευρωπαϊκά σε λίγες ημέρες.
Με την προβολή του «RIO» δίπλα στη γκάμα των φορτηγών της, η ΜΑΝ Ελλάς έκανε πράξη τη φιλοσοφία της μητρικής εταιρείας, πως ένας κορυφαίος κατασκευαστής φορτηγών και λεωφορείων, οφείλει να παρέχει πρωτίστως και ευέλικτες λύσεις που… αγγίζουν όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών στις μεταφορές.